Itt a bizonyíték, hogy Katy Perry és Taylor Swift már nem gyűlöli egymást

Nagy tapsot mindkét sztárnak!

Itt a bizonyíték, hogy Katy Perry és Taylor Swift már nem gyűlöli egymást

Mintha nem is 5, hanem 5000 év telt volna el azóta, hogy 2015 májusában megjelent Taylor Swift Bad Blood című számához tartozó videóklip. Amit ugye ősi ellensége, Katy Perry ihletett. 2020-ban viszont még a sztároknak is akad jobb dolguk annál, hogy egymást gyűlöljék izomból (köszönjük, COVID-19, hogy felhívtad rá a figyelmünket, mennyire rövid is az élet).

Ha valaki azt mondja néhány évvel ezelőtt, hogy Taylor Swift majd kézzel hímzett selyemtakarót küld Katy Perry kislányának, szimplán kiröhögjük. Pedig így történt, és erről az énekesnő nem egy 24 óra után szerte foszló Insta-sztoriban számolt be, hanem egy külön posztot szánt neki a feedjében. Ami tényleg brutálisan nagy szó egy celebnél.

„Miss Daisy imádja a Miss Taylortól kapott, kézzel hímzett takaróját. Remélem, addig nyúzza majd az évek során, míg egy felismerhetetlen foszlánnyá nem válik a zsebében tinédzserként.” – írta posztjában Katy.

Ennél a pontnál csak annyi kérdésünk lenne, hogy:

  • Nekünk miért nincs kézzel hímzett selyemtakarónk?
  • Úgy értjük, Taylortól…
  • És mikor lett ennyi szabadideje Taylor Swiftnek?

A cuki ajándék egyébként nem kizárólag az egyetlen gesztusa annak, hogy Taylor és Katy már rég kilépett az ősellenség kategóriából. Emlékezz csak vissza Tay Tay tavalyi, You Need to Calm Down klipjére, amiben tényleg mindenki szerepelt, aki igazi progresszív arcnak számít manapság, a Queer Eye csapatától kezdve Billy Porterig, de feltűnt benne Ryan Reynolds és Katy Perry is. És ezzel Taylor be is húzta a popkult legikonikusabb békülését, merthogy egészen konkrétan ez történt a videó végén, ezzel együtt pedig elhintette: ha van egy kis eszed, minél gyorsabban szívet növesztesz.

Még több

Te Te Te