8 pillanat, amikor a párok rájöttek, hogy el fognak válni

A Redditen osztották meg névtelenül a megrázó vagy épp megdöbbentő vallomásokat.

8 pillanat, amikor a párok rájöttek, hogy el fognak válni

„Elolvastam az üzeneteit, amit egy másik pasinak írt arról, mennyire szeret vele hancúrozni, meg, hogy alig várja, hogy hozzámenjen, amint szabad lesz. Négy hónappal később elváltam. A kis gerlepár viszont szétrebbent, miután a pasi nem volt hajlandó elhagyni a feleségét.”

„Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább, amikor akárhányszor hazaértem, megpróbáltam kitalálni, milyen lehet a hangulata, hogy megfelelően léphessek be az ajtón és ne dühítsem fel még jobban,

„A párterápián az anyja jelent meg helyette.”

„12 órás műszak után érkeztem haza. A baba pelenkáját már rég ki kellett volna cserélni, a ház kész kupleráj volt, állt a mosatlan a mosogatóban, az exem pedig csak a számítógépén játszott. Ekkor villant fel a villanykörte a fejemben, hogy ezt egyedül sokkal könnyebb lenne csinálni.”

„Épp a kórházban voltunk, hogy császármetszéssel világra hozzam a kisbabánkat. Megkérdezte, milyen kaját hozhat nekem másnapra. Mondtam, hogy burritót. Azt mondta, nem megy el a mexikói étteremig, csak maximum a pékségig. Másnap megjelent a pékségből hozott zacskóval és nekiállt enni előttem. Nekem nem hozott semmit, mondván, hogy végül nem mondtam, mit kérek.”

„Felvettem a legszexibb fehérneműm, ő pedig ezt kérdezte: »muszáj ezt most csak azért, mert ez a nászéjszakánk?«. Négy hónappal később sem háltuk el a frigyet, pedig az esküvő előtt rengetegszer feküdtünk már le egymással.

„Mellrákot diagnosztizáltak nálam, így el kellett távolítaniuk mindkét cicimet. Orvosi utasításra hat hétig külön ágyban aludtunk. Miután ez letelt, mentem volna vissza a közös ágyunkba, de ő már nem akart velem lenni, mondván, számára nem igazán vagyok nő többé. Kevesebb, mint egy éve voltunk házasok.”

„Felhívott a szeretője, miközben a férjemmel egy szobában volt, hogy közölje: nem ő az első nő, akivel megcsal. Kiderült, hogy legalább három hosszútávú viszonya is volt.

Még több

Te Te Te