Deszcendens: te tudod, mi az, és miért fontos?

Hatalmas szerepe van a a szerelmi életedben!

Deszcendens: te tudod, mi az, és miért fontos?

A Nap-jegyed és az aszcendensed határozza meg a személyiségedet, ez nem újdonság, de képzeld, van még egy fontos aspektusa a horoszkópodnak, amire nem árt odafigyelned. Ez pedig a deszcendens!

Mi is ez pontosan?

A deszcendens az aszcendens ellenpólusa, szó szerint ‘nyugvó pont’ a jelentése. Az aszcendensed annak az állatövi jegynek felel meg ugyanis, amelyik a születésed pillanatában a horizonton felkel, a deszcendens pedig pont ellenkezőleg, nyugaton megy le épp.

Mit jelent?

Az aszcendens az alapvető személyiségjegyeidet, viselkedésedet, megjelenésedet határozza meg, és azt, mit is gondolsz magadról. A deszcendens az az ellenpólus, ami kiegészíti az aszcendnesedet, megmutatja, mi az, ami még hiányzik belőled, amiben fejlődnöd kéne, illetve hogyan lát téged a külvilág.

Hogyan hat rád?

A deszcendensnek leginkább a (pár)kapcsolatokban van óriási jelentősége, hiszen az ellentétek vonzzák egymást, ahogyan az aszcendens-deszcendens párok is. Így egy ellenététes aszcendensű srác (ami neked ugye a deszcendensed) lehet számodra a Nagy Ő, az a lelki társ, aki kiegészít téged, a másik feled, emellett rámutat a hibáidra, de segít is fejleszteni, javítani ezeken. És fordítva is igaz, megtudhatod, hogy milyen pasikat vonzzol már az első másodperctől kezdve (csak az aszcendensét kell kiderítened)!

Így számold ki

Először is szükséged van a születésed pontos időpontjára (év, hónap, nap, óra, perc) és helyszínére. Ebből bármilyen netes kalkulátorral megtudhatod az aszcendensed. Majd egy aszcendenseket ábrázoló térkép segítségével simán lecsekkolhatod, melyik jegy áll pontosan a tiéddel szemben. Vagy tedd a csillagjegyeket emelkedő sorrendbe, a tiédhez adj hozzá hatot, így is megkapod a deszcendensedet. Na jó, kicsit azért segítünk!

Aszcendens-deszcendens párok:

Kos-Mérleg
Bika-Skorpió
Ikrek-Nyilas
Rák-Bak
Oroszlán-Vízöntő
Szűz-Halak

Még több

Te Te Te