Horoszkóp: Szeptember 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Horoszkóp: Szeptember 16., Szerda

Kos

Ma egy pillanat alatt képes vagy bárkire ráhangolódni, pontosan tudod, mit érez, mi bántja, vagy mire vágyik. Használd ki, mert ez most sokat dobhat a (szakmai) kapcsolataidon.

Bika

Hiába alszold ki magad, mégis fáradtn vagy már délelőtt, és ezen a bödön kávé sem segít, amit egy-két óra alatt magadba döntesz. Itt az ideje felturbóznod a vitaminkészleteidet és rákapcsolnod az edzésekre!

Ikrek

Ma sikerül egy elképesztően jót és mélyet beszélgetned, ráadásul olyan valakivel, akit eddig kifejezetten utáltál. Lehet ez egy új barátság kezdete ?

Rák

A mai nap tökéletes arra, hogy kicsit feldobd az otthonodat. Néhány kiegészítő, vagy pici variálás a bútorokkal, és máris jobb hangulatba kerülsz.

Oroszlán

Sok érdekes és hasznos információt gyűjthetsz, ha ma kivételesen a többiekkel ebédelsz és nem rohansz. Szánj időt a jópofizásra, pletyizésre!

Szűz

Egy apró meglepetés, kedves gesztus, pozitív kritika, és máris sokkal jobban érzed magad a bőrödben. A jó hír, hogy tele lesz a napod ilyesmikkel.

Mérleg

Ma nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat, bármi is legyen a feladat, bátran ötletelj. Még azokat a gondolataidat is mondd ki hangosan, amit elsőre talán extrémnek érzel…

Skorpió

Érdemes ma belevágnod egy új projektbe, főleg akkor ne halogasd, ha már régóta tervezgeted, mert most minden adott hozzá, hogy szerencsésen alakuljon az egész!

Nyilas

Optimista és lelkes vagy, még a szokásosnál is, bármiről legyen szó. Ez egyeseket irritálhat, viszont a legtöbb embert a környezetedben inkább inspirál és bátorít. Hajrá!

Bak

Egyre jobban tetszik egy fiú,és ez nagyon megijeszt. Érthető, ha félsz a csalódástól, de a csillagokon nem múlik, hogy végre tényleg összegyere egy szuper pasival.

Vízöntő

Eléggé felkavarhat ma egy üzenet vagy telelfonhívás egy olyan rokonodtól, barátodtól, aki nagyon messze lakik. Egész nap benned lesz ez az érzés, sajnos nem tehetsz ellene semmi.

Halak

Ma a szokásoshoz képest is extra álmodozó hangulatban vagy. Nem is tudsz koncentrálni a feladataidra, aminek a következménye, hogy holnap brutál tempóra kell kapcsolnod, ha be akarod hozni magad.

Még több

Te Te Te