Megtaláltuk a világ legcikisebb lánykérését

Ezt nem fogod kibírni nevetés nélkül!

Megtaláltuk a világ legcikisebb lánykérését

Az eljegyzés minden pár életében egy hatalmas fordulópont, amit sok esetben a pasi előre eltervez, hogy megtalálja a tökéletes helyszínt és időpontot.

Ennek az amerikai párnak az esetében azonban nem tudjuk biztosan azt állítani, hogy tökéletes volt a hely és az időzítés. Vagy mégis pont így volt jó?

Történt ugyanis, hogy miközben egy szerelmespár Disneylandben sétálgatott, a pár férfi tagja úgy döntött, hogy Csipkerózsika kasélyánál letérdel, és felteszi a nagy kérdést a barátnőjének. Az emlékezetes pillanatról persze kép is készült, ez az egész pedig beleillene egy tökéletes és romantikus mesébe is, ám az internet népe egy olyan vicces részletet vett észre a képen, ami más megvilágításba helyezi az egész szitut.

A fotó szélén ugyanis látszódik, hogy egy másik pasi épp UGYANAKKOR térdel le gyűrűvel a kezében, valószínűleg ugyanúgy lánykérési szándékkal. (A képet ITT csekkolhatod!) És hogy erre mennyi volt az esély? A kommentelők szerint elég sok, hiszen Disneyland egy hihetetlenül népszerű helyszín lánykérés tekintetében, az ott lévő Csipkerózsika kastély előtti területnél pedig konkrétan minden egyes nap megkérik valakinek a kezét.

A váratlan, dupla eljegyzéssel kapcsolatban azóta is csak ömlenek a kommentek:

„Ha már eltervezi valaki, hogy megkéri a barátnője kezét, akkor azt miért nem teszi valami kevésbé klisés helyen?”

„A két srác komolyan nem látta egymást? Ha látom, hogy valaki épp megkéri a barátnője kezét, akkor elhalasztom a dolgot, és megkérem inkább másnap!”

„Az a durva, hogy abban a pillanatban csak ketten kérték meg a szerelmük kezét!”

Még több

Te Te Te