Megtaláltuk az új kedvenc filmed!

Meryl Streep, Nicole Kidman, Kerry Washington és James Corden főszereplésével jön a Netlixre!

Megtaláltuk az új kedvenc filmed!

Szereted a musicaleket és a vígjátékokat? Odáig vagy A politikusHollywoodaz Amerikai Horror Story és a Glee című sorozatokat? Akkor gyorsan írd fel a naptáradba a december 11-et, mert ekkor érkezik a Netflixre az új kedvenc filmed!

Prom című musical-adaptációt ugyanaz a Ryan Murphy rendezte, akinek az előbb felsorolt sorikat is köszönhetjük, amiben ráadásul olyan színészek fognak játszani, mint Meryl Streep, Kerry Washington, Nicole Kidman vagy James Corden.

A történet négy Broadway-színészről szól, akik úgy döntenek a hírnevük javítása érdekében, hogy támogatni fognak egy ügyet. Dee Dee Allen (Meryl Streep) és Barry Glickman (James Corden) munkanélkülivé vált, miután a musical, amiben szerepeltek, egy előadás után lehúzza a rolót, így összefognak Angie Dicksonnal (Nicole Kidman) és Trent Oliverrel (Andrew Rannells), hogy végül elutazzanak Indiana államba segíteni Emmának, egy gimis lánynak, akinek lefújták a sulis bálját, mert a barátnőjével akart elmenni rá. Őt fogja alakítani Jo Ellen Pellman, akinek ez lesz az első filmes főszerepe.

Ugyan előzetese még nincsPromnak, de nagyon reméljük, hogy hamarosan láthatunk pár felvételt a filmből, hiszen már egy jó ideje elkészült: ahogy rengeteg más produkció premierjét, úgy ezt is elhalasztották a koronavírus miatt. És mivel az eredeti bemutató korábbra volt tervezve, most már tényleg semmi akadálya egy izgalmas trailernek!

Még több

Te Te Te