3 csillagjegy, akinél nincs döntésképtelenebb

Ezen a téren bőven van mit tanulni határozottságból!

3 csillagjegy, akinél nincs döntésképtelenebb

Halak

Maximalista vagy, legalább ennyire analizálod túl a dolgokat, és mindezt csak tovább tetézi, hogy te vagy a legegyüttérzőbb csillagjegy az összes közül. Épp ezért jelent számodra annyi dilemmát még egy egészen egyszerű kérdés megválaszolása is. Utálsz hosszan két munka, lehetőség vagy potenciális pasi között őrlődni. Egyfelől gyűlölsz, és nem is nagyon tudsz nemet mondani, másfelől pedig magadat sem szívesen fosztod meg a lehetőségektől. Ezért fordul veled elő, hogy szerelmi fronton viszonylag könnyen keveredsz kalandokba, viszont a biztos kapcsolatodról sem szívesen mondasz le.

 

Ikrek

Totálisan ki akarod zárni a hibalehetőségeket, ami a gyerekkorodból hozott maximalizmusodból fakad. Ehhez viszont mindent tisztán kell látnod, minden oldalról meg kell vizsgálnod, és lefuttatnod magadban, hogyan érzenéd magad az A, és hogyan a B döntés után. Te így látod magad, a külvilág viszont úgy, hogy magad előtt tologatod az igazán nagy kérdéseket, de nincs elég bátorságod, hogy letedd valamelyik mellett a voksodat. Ideje rácáfolnod erre!

 

Szűz

Egyáltalán nem bánod, ha mások hozzák meg helyetted a döntéseket (kicsiket és nagyokat egyaránt), te szívesen alkalmazkodsz, és vállalod ezzel a legkisebb rizikót. Ideje felelősséget vállalnod a döntéseidért, a vágyaidért, és nem mindig a többség akarata után menni. Ez a kulcsa, hogy rátalálj a saját erődre és motivációdra. Szokássá alakítani mindezt nem lesz egyszerű menet, de megéri majd a befektetett energia!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te