5 intő jel a viselkedésedben, hogy már nem vagy szerelmes a pasidba

Csekkold le, mennyi igaz rád!

5 intő jel a viselkedésedben, hogy már nem vagy szerelmes a pasidba

Már nem adsz bele mindent

Amikor az érzéseid megváltoznak valaki iránt, a romantika már nem lesz természetes, olyanná válik, akár egy munka. Eleinte csak nem fogod meg a kezét, nem simogatod meg a hátát, nem adsz neki puszit, majd a szex is elmarad. Ha ezt tapasztalod a jelenlegi kapcsolatodban, akkor komoly a gond, kezd megszakadni közöttetek a szerelem. Ennek ellenére fontos a számodra? Akkor próbáljátok meg feléleszteni a tüzet, hátha menthető a dolog.

Nem akarsz a jövőről beszélni

Azt vetted észre, hogy az utóbbi időben nem tudod vele elképzelni a jövődet? Egyáltalán nem mozgat meg egy közös utazás vagy az összeköltözés gondolata? Akkor tuti, hogy nagy a baj, ez ugyanis fontos jele annak, hogy a szerelem elmúlóban van.

Csak a hibáit látod

A szerelem azért csodálatos, mert ilyenkor nem látod a párod hibáit, a szemedben ő a tökéletes, jobb ember már nem is lehetne. Ha azonban oszlani kezd a lila köd, előjönnek a kevésbé jó tulajdonságok. Folyton ezekre fókuszálsz? Már minden idegesít benne? Akkor vége van a dolognak, ideje továbblépni.

Egyre kevesebb időt töltesz vele

Folyton a barátaiddal lógsz és nem is igazán érdekel, merre járhat, és mit csinálhat a pasid? Ez is egy fontos jele annak, hogy már nem vagy belezúgva. Az együtt töltött minőségi idő nagyon fontos, ha életben akarsz tartani egy szerelmet.

Már nem mondod, hogy szeretlek

Mikor mondtad ki utoljára a varázsszót? Régen, mi? Az nagy baj, hiszen ez is azt mutatja, hogy már nem szereted igazán őt.

Még több

Te Te Te