5 színész, akit filmbéli karaktere miatt fel se ismernél az utcán

Talán még a legnagyobb fanok is elsétálnának mellettük…

Ugye te is imádod az összes Harry Potter-filmet, és teljesen odáig voltál a Trónok harca szereplőiért? Pedig lehet, hogy simán elmennél a színészek mellett, ha szembe jönnének veled a sarki boltnál. Nem hiszed? Akkor mutatjuk, mennyit számít egy filmes smink és ruha.

Tom Hiddleston – Loki (Thor, Bosszúállók)

Annak ellenére, hogy Loki egy hihetetlenül megosztó személyiség a Thor és a Bosszúállók-filmekben is, mégis elképesztő sok rajongója van a karakternek. Amellett viszont nem lehet elmenni, hogy Loki megtestesítője, Tom Hiddleston mennyire különbözik rafinált karakterétől. Elképesztő a különbség, igaz?

Emilia Clarke – Daenerys (Trónok harca)

Bár mára már mindenki felismeri a gyönyörű színésznőt, Emilia a Trónok harca korai éveiben többször is elmondta, hogy simán ki tud menni az utcára anélkül, hogy felismernék a rajongók, a sorozatban ugyanis annyira másképp nézett ki a platinaszőke parókában, hogy a fanok lazán elsétáltak mellette. Durva, mi?

Alan Rickman – Piton (Harry Potter)

Sajnos Alan Rickman már nincs közöttünk, zseniális alakítását Pitonként soha nem fogjuk elfelejteni! Már csak azért sem, mert a színész mondhatni teljesen felismerhetetlen volt, mikor belebújt a komor, titokzatos professzor bőrébe, ami nem csak a hajnak és a jelmeznek volt köszönhető, hanem Alan fantasztikus színészi játékának is.

Kunal Nayyar – Rajesh (Agymenők)

Az Agymenők című sorozat több, mint 10 éven keresztül szórakoztatta a rajongókat, ahol Kunal Nayyart mindenki úgy jegyezte meg, mint a félős, vicces, színes ruhákat hordó, kicsit szerencsétlen indiai srác, aki nem tud beszélni a nőkkel. Ezzel szemben a színész a való életben hihetetlenül stílusos, személyiségében pedig nyoma sincs a bizonytalanságnak. Te felismernéd, ha szembe jönne veled?

Tom Felton – Draco Malfoy (Harry Potter)

A listát úgy látszik, hogy elfoglalták a Harry Potter egykori színészei, ez pedig nem véletlen. Tom Feltonra talán már soha nem tudunk máshogy nézni, nekünk már örökre Malfoy marad, pedig a sztár az életben elképesztően máshogy néz ki, mint a hosszú évekig alakított karaktere. Már csak azért sem biztos, hogy felismernéd, mert Tom egy igazán mosolygós pozitív valaki, aki teljes ellentetje a mindig morcos és ingerült Dracónak.

Még több

Te Te Te