Brad Pitt barátnője beszólt Angeline Jolie-nak?

Egyesek szerint igen…

Brad Pitt barátnője beszólt Angeline Jolie-nak?

Pár nappal ezelőtt attól volt hangos a sajtó, hogy Brad Pittnek új barátnője van, aki szörnyen hasonlít Angelina Jolie-ra. Ezzel nem is lenne semmi gond, de az már sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a színész az egykori házassági évfordulóján randizott Nicole Poturalskival, méghozzá Franciaországban – pontosan ott, ahol Angie-t feleségül vette. A külföldi lapok forrásai persze azonnal lenyilatkozták, hogy a színésznő dühöng, amiért az exe ilyen kellemetlen helyzetbe hozta őt. „A feszültség olyan mértékűre nőtt Brad és Angie között, ami miatt már nem hajlandóak családterápiára járni”– árulta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak.

Most pedig sokan úgy gondolják, hogy Nicole legutóbbi Insta-posztjával üzent Brad exének. A 27 éves modell ugyanis ezt írta a fotója mellé: „A boldog emberek nem gyűlölködnek.” A fanok szerint ez egyértelmű utalás volt arra, hogy Angelina valószínűleg nem boldog, ha ennyire kiborult a történtek miatt.

View this post on Instagram

Happy people dont hate 🧡🧡🧡

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Brad és Nicole kapcsolatát az is bonyolítja, hogy a német modell Roland Mary restaurátor felesége, akivel nyitott házasságban élnek – és van egy közös gyerekük. És persze arról se feledkezzünk meg, hogy Brad és Angie házassága sem egy lezárt ügy: elvileg októberber folytatódik majd a válóperük, ha a színésznő egyáltalán hajlandó lesz szóba állni exével…

Még több

Te Te Te