Horoszkóp: Szeptember 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 17., Csütörtök

Kos

Ma egy csapásra megoldódik minden anyagi problémád! Ettől felszabadult és extra boldog leszel. Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól megint őrült költekezésbe kezdhetsz, mert visszakerülhetesz ugyanoda, ahol tegnap voltál…

Bika

Egy elképesztően vonzó srác toppanhat be ma az életedbe. Egyálatlán nem biztos, hogy lesz köztetek bármi, de az tuti, hogy jó pár napra felforgatja az életed és az érzéseidet.

Ikrek

Az életed minden területe sínen van, mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik. A mai napot szánd arra, hogy kideríted, vajon mi nem stimmel és ezen hogyan változtathatsz.

Rák

Egy olyan pozitív visszajelzést kapsz ma egy számodra fontos embertől, amit már nagyon régen. Ez most jó időre helyrevágja az önbizalmadat és erőt ad ahhoz, hogy belevágj néhány új projektbe.

Oroszlán

Rád férne már egy kiadós shoppingolás? Eddig visszafogtad magad, most viszont ideje felturbóznod az őszi ruhatáráadat. Ha nem szeretnél boltba menni, egy webshop-túra is legalább olyan szórakoztató lesz.

Szűz

Egy nagyon régi ismerősöd bukkanhat fel újra, talán az első szerelmed, vagy a gyerekkori legjobb barátnőd. A lényeg, hogy újra felveszitek egymással a kapcsolatot, és ez a nosztalgia nagyon jót tesz most neked.

Mérleg

Ma belekóstolhatsz egy teljesen más munkakörbe, ami egyáltalán nem lesz pozitív élmény. Viszont arra tökéletes lesz, hogy rágyere, mégiscsak az a meló a neked való, amit most csinálsz.

Skorpió

Mostanában különösen szenvedélyes, romantikus hangulatban vagy, ma pedig a pasid is ráérez erre, és végre egy hullámhosszra kerültök. Készülj, mert fergeteges ágyélményben lesz részed!

Nyilas

Rádtörhet az az érzés, hogy nem vagy jó helyen, nem vagy elégedett az életeddel. Ma ettől egy kicsit depis leszel, de holnap reggelre ennek már nyoma sem lesz. Csak átmeneti mélypont, ne aggódj!

Bak

Egy régi haverod ma előrukkolhat egy nagyon meredek hírrel, méghozzá azzal, hogy totál odavan érted. Elsőre sokkoló lehet, hiszen észre sem vetted eddig, de ha belegondolsz, talán nem is lenne olyan rossz ötlet…

Vízöntő

Felkérhetnek, hogy tarts egy meetinget, vezényelj le egy online továbbképzést. Nem csíped az ilyesmit, nem szeretsz a középpontban lenni, de most kivételesen ezt el kell vállalnod, ha előre akarsz lépni a karrieredben.

Halak

Hosszú idő óta ma először nem fog zavarni az, ha szingli vagy. Jól érzed magad a bőrödben, magabiztos és sikeres vagy egyedül is. Csak így tovább!

Még több

Te Te Te