Vilmos herceg most épp ezért rágott be Harryre

Diana hercegnő fiai már sosem lesznek jóban?

Vilmos herceg most épp ezért rágott be Harryre

Harry herceg és Meghan hercegné nemrég aláírt egy sokmillió dolláros szerződést a Netflix-szel, aminek értelmében a jövőben közös produkciókat, például dokumentumfilmeket és show-kat fognak készíteni. Az exroyalok titokban kötöttek üzletet a szolgáltatóval, mert korábban a királynő már megfúrta az egyik nagy ötletüket.

Úgy voltak vele, hogy könnyebb utólag bocsánatot kérni, mint előre engedélyt… Arra azonban nem számítottak, hogy ezzel a húzásukkal nem az uralkodó lesz az egyetlen, akit magukra haragítanak.

A Sun magazinnak egy bennfentes elárulta, Vilmos herceg és más senior royalok is eléggé kiakadtak, aminek az az egyik legfőbb oka, hogy a Netflix készíti a Crown című sorozatot. Ez a királyi család életét dolgozza fel, de a royalok szerint sok túlzással és ferdítéssel. Most novemberben ráadásul jön a negyedik évad, amiben Diana hercegnő bulimiáját fogják bemutatni.

Vilmos herceg szerint ez még akkor is végtelenül tisztességtelen dolog, ha a streaming szolgáltató állítja, együtt dolgozott a jelenetek felvételekor egy evészavarokkal foglalkozó alapítvánnyal. A leendő királyt az különösen felzaklatta, hogy éppen öccse szerződik egy ilyen vállalattal

„Vilmos herceg és más idősebb royalok nagyon kényelmetlenül érzik magukat a sorozat miatt, ezért haragszanak Harryre, aki partnerkapcsolatot létesített azzal a céggel, amelyik sugározza” – mondta a lapnak az informátor.

Szerinted érthető Vilmos herceg dühe?

Még több

Te Te Te