Az esküvő előtt jött rá a menyasszony a vőlegénye titkára – ez történt utána

Ritkán hallani ennyire kínos sztorit…

Az esküvő előtt jött rá a menyasszony a vőlegénye titkára – ez történt utána

Néhány nappal ezelőtt egy koránt sem szokványos történet bukkant fel a Reddit nevű oldalon, ami miatt teljesen kiakadt az internet népe. Na de miről is van szó pontosan?

A férfi, aki a sztorit megosztotta az oldalon, a dolog egyik főszereplője, ugyanis a lánya épp élete nagy napjára készült a vőlegényével. Ebben persze semmi furcsa nincs, ami viszont ezután következett, arra senki nem számított.

„A lányom már évek óta együtt járt a barátjával, de még soha nem találkoztunk a szüleivel, így mikor eljegyezték egymást, tartottunk egy közös vacsorát. Érdekes volt, mert a fiú apja folyamatosan azzal viccelődött, hogy nem érti, miért dolgozik a feleségem, hiszen ez a férfi dolga, nőé pedig az, hogy gondoskodjon a gyerekeiről. Ez meglehetősen furcsa volt, de úgy gondoltam, hogy csak viccelődik, ezért nem tulajdonítottam neki nagy dolgot. Néhány nappal később a lányom barátja megkeresett azzal, hogy a szüleivel szeretnének beszélni velem, a lányom viszont nem lehet ott. Belementem, bár egyáltalán nem értettem.

A találkozón viszont lesokkolódtam. Azzal kezdték, hogy mit gondolok a hozományról? Igen, tényleg ezt mondták, nem vicc! Elmondtam neki, hogy 2020-ban ez abszurd, és ezt nem gondolhatják komolyan. Persze ezzel még nem volt vége! A lányom vőlegénye közölte, hogy nem akarja, hogy a lányom az esküvő után dolgozzon, és nekem kell meggyőznöm őt, hogy hagyja ott a munkahelyét – amit egyébként imád. Szerinte ugyanis a nő dolga a takarítás és a gyereknevelés. Bár kifejezetten kérték, hogy ne mondjam el a lányomnak, hogy miről beszéltünk, első dolgom volt találkozni vele. Sírva fakadt és teljesen kiborult, nem tudta, hogy a vőlegénye ilyen. Nem tudta, hogy szexista. Végül lemondta az esküvőt, az exvőlegény családja pedig ezért engem hibáztat. Én úgy gondolom, hogy helyesen cselekedtem, a lányom boldogsága ugyanis mindennél fontosabb!”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te