Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egy visszafogodtabb sráccal randizol, és mindent megteszel, hogy te is nyugisabbnak tűnj. De te valójában egyáltalán nem ilyen vagy, ne játszd meg magad! Sőt, talán pont a szenvedélyességet tetszett meg neki…

Párban: Mérlegelned kell, hogy minden apróság miatt érdemes-e szólnod a pasidnak, ugyanis ezekből most kivétel nélkül mind vita lesz. Nem biztos, hogy megéri egész hétvégén veszekedni!

Bika

Szingli: Picit nyűgös, hisztis vagy, és ez kitart egész hétvégén. Most inkább egyedüllétre és jó sok pihenésre van szükséged, mint bulizásra és randizásra.

Párban: Nagyon megbánthatod a barátodat, és bár nem érted, miért akad ki ilyesmiken, mégis bocsánatot kell kérned, ha nem akarsz egész hétvégén emiatt feszengeni. El kell fogadnod, hogy neki ez most nagyon betalált.

Ikrek

Szingli: Ha nincs jó kedved, akkor is próbálj meg mosolyogni, pozitívan állni a dolgokhoz. Könnyű lesz ugyanis kizökkenteni téged ebből a depiből, ha hagyod.

Párban: Oké, te sem vagy épp a topon, de a barátodnak még nagyobb szüksége van most a támogatásra. Pár napra tedd félre a saját gondjaidat, és foglalkozz csak vele!

Rák

Szingli: Hiába jön be őrülten az a srác, ha épp kapcsolatban van, le kell róla mondanod. Még akkor se menj bele a flörtbe sem, ha úgy látod, te is bejössz neki! Csakis rosszul jöhetsz ki a dologból.

Párban: A pasid is és te is ezerrel pörögtök a melóban, szóval sajnos ez a hét nem az összebújásról szólt. Hétvégén viszont lesz időtök mindent bepótolni, sőt ha tehetitek, egész nap ki se szálljatok az ágyból, a barátod imádni fogja!

Oroszlán

Szingli: Feltűnően sokat találkozol véletlenül egy fiú ismerősöddel? Lehet, hogy mégsem véletlen, és miattad van ott mindenhol, ahova beteszed a lábad…

Párban: Szerencsére egy régi problémátok végre megszűnik, és ez a szerelmetekre is szuper hatással lesz. Ha például anyagi gondotok volt, akkor most végre jó időre fellélegezhettek.

Szűz

Szingli: Már az elején leírtad magadban a fiút, akivel a héten randiztál. Egy apró kis hiba miatt egyből ítélkezel? Dehát lehet, hogy csak zavarban volt, nem gondolod? Adhatnál neki még egy esélyt…

Párban: Semmiképp ne szólj bele a barátod munkahelyi dolgaiba, a karrierjével kapcsolatban történhet pár dolog, ami miatt kicsit feszült, de álld meg, hogy elmondd a véleményedet.

Mérleg

Szingli: Kivételesen hallgass másokra, most, hogy új fiú van a láthatáron. A legjobb barátaid ismernek téged anynira (és úgy tűnik, ezt a srácot is), hogy tudják, érdemes-e randíznod vele.

Párban: Most egyáltalán nem érzel késztetést, hogy a kapcsolatodban magasabb szintre lépjetek. Azért ezt át kéne gondolnod még egyszer, mivel a barátod viszont lépne.

Skorpió

Szingli: Beleragadtál egy szokásos randirutinba, amitől nem tudsz elszakadni, de ez így elég unalmas, nem? Mi lenne, ha kicsit bevállalósabb helyszínt választanál?

Párban: Sajnos nem lesz sok időtök kettesben lenni a hétvégén, de legalább az a néhány óra szuper lesz! Turbózd fel a hangulatot egy fincsi vacsival, egy üveg borral és mondjuk egy extra dögös fehérneművel…

Nyilas

Szingli: Ha szingli vagy, készülj, mert ez már nem marad így sokáig! Egy olyan sráccal találkozhatsz, aki nem csak külsőleg és belsőleg is az eseted, de még hancúrozásban is aranyérmes.

Párban: Úgy alakulhat, hogy a következő napokban nem is találkoztok a szerelmeddel, tervezz be magadnka egy csomó programot a barátnőiddel, úgyis hanyagoltad őket mostanában.

Bak

Szingli: Minden energiádat most az ismerkedésre fordítod, de így viszont a kudarc sokkal mélyebben érint. Legyenek ugyanolyan lényeges más részei is az életednek, amikben sikeres vagy éppen.

Párban: Egy nagyon érdekes pletyka jut el hozzád, méghozzá a pasidról! Mielőtt őrült nyomozásba kezdenél kíváncsiságodban, előbb kérdezd meg erről a barátodat is.

Vízöntő

Szingli: Szuper romantikus randid lesz, és még akkor is élvezni fogod, ha ódzkodsz ettől a sok érzelemtől az első alkalommal. Hidd el, pont erre van most szükséged!

Párban: Mostanában nem volt az igazi a szex köztetek, nem élvezted úgy, mint korábban és a barátodon is ugyanezt érezted. Olyan gyorsan múlik el a probléma a napokban, ahogy kialakult, és nem is biztos, hogy rájössz az okára.

Halak

Szingli: Ne rejtegesd, titkold az érzelmeidet, ha végre valaki nagyon megtetszik. Valahogy a tudomására kell hoznod, hogy érdeklődsz iránta! Főleg, ha ő is keresi a társaságodat.

Párban: Egy apróságon úgy összevesztek már reggel, hogy dúlva-fúlva indultok el. Ne hagyd annyiban és napközben kezdeményezd te a békülést, különben lőttek az egész hétvégéteknek.

Még több

Te Te Te