Ismerd meg a 3 legmaximalistább csillagjegyet!

Náluk a tök oké, a jó és a rendben van nem játszik, csakis a tökéletessel és a wow-felkiáltásokkal érik be!

Ismerd meg a 3 legmaximalistább csillagjegyet!

Rák

Nulla önbizalom, maximális megfelelni akarás, amihez hozzájön még egy hatalmas adag imposztor szindróma. Vagyis hiába van tapasztalatod, tanultál és figyelsz arra, hogy folyamatosan fejleszd magad, sosem érzed elég jónak, amit csinálsz, és attól rettegsz, mikor buksz le a főnököd vagy a felettesed előtt. SPOILER: magasan ez a legrosszabb dolog, ami a teljesítményeddel történhet, szóval jobb, ha minél hamarabb elhiszed, mindent IS tudsz, amit pedig nem, azt bármikor szívesen megtanulod.

Extra-tipp: Írd össze az összes munkáddal járó feladatodat, és 10-től 1-ig értékeld (10: szuper vagy benne, 1: ezen még van mit fejlődni). De ne állj meg a pontozásnál, hanem azt is írd mellé, mi kell ahhoz, hogy jobb legyél benne. Elsősorban a konkrét dolgokra koncentrálj, amin segít egy beszélgetés a főnököddel, vagy egy továbbképzés, minden más csak az önbizalmadról szól – vagyis a hiányáról.

 

Oroszlán

Olyan erős benned a versenyszellem, hogy egyszerre vonzod a versenyhelyzeteket, és az ezzel járó kimerítő emberi játszmákat. Mindez olyan erővel szívja le az energiádat, hogy ha picit visszavennél, teljesen új erőre kapnál. Ehhez azonban jegyezd meg, hogy nem kell (sőt!) mindenkit lenyomnod, hogy érvényesülj. Nem akarsz engedni a tempóból? Akkor legalább az „egyedül a világgal szemben” mutatványt engedd el, és gondolkodj csapatban.

Extra-tipp: Ideje ellenségek helyett szövetségeseket gyűjteni! És most jön a csavar, nyiss az ős-versenytársaid felé. Ha közel tartod magadhoz az ellenfeleidet, rengeteget tanulhatsz, megspórolhatod a balhékat, és rájössz, a maximalizmusodból fakadó versengésed teljesen felesleges, nélküle is szuper munkát végzel!

 

Halak

Mindennél erősebben vágysz mások elismerésére és megerősítésére, valójában innen fakad minden maximalizmusod. Jobban mondva a kudarctól való félelmedből, amit főállásban kerülsz. Engedd meg magadnak, hogy tanulhass a hibáidból és mások visszajelzéséből (a melón kívül is), ha mindezt nem görcsös ellenállással, hanem ragyogó szemekkel fogadod, akkor csakis jó jöhetsz ki belőle!

Extra-tipp: Vezess sikernaplót, de a saját szempontjaid alapján. Írj fel mindent, ami szerinted jól halad az életedben, még az olyan apróságokról se feledkezz meg, mint a bevetett ágyad, vagy az íróasztalod, amin mindig rend van. A lényeg, hogy áthelyezd a fókuszt, és ne mások elvárásainak akarj megfelelni, hanem magadtól tudd, mindenkitől függetlenül sokat érsz.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te