Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Meredek elméletnek tűnik? Az amerikai Cosmo újságírója szerint van benne ráció…

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Bemelegítésként vegyünk néhány pasit a celebvilágból: ott van mondjuk Tristan Thompson, aki csupa férfival nőtt fel. És akkor most emlékezz vissza, amikor kiderült, hogy képes volt megcsalni Khloé Kardashiant, miközben az közös gyermeküket várta. Nem elég meggyőző? Akkor vegyük elő John Mayert, akinek az életéből szintén hiányoztak a lánytesó-energiák – hányszor is törte össze Katy Perry szívét?

Oké, hagyjuk a matekot, kérdezzünk meg inkább a jelenségről egy szakembert: „Ha valakinek nővére vagy húga van, nagyon könnyen válik belőle kommunikatív és empatikus partner” – magyarázta Imani Movva pszichoterapeuta az amerikai Cosmónak. Ez pedig azzal magyarázható, hogy a nők többnyire önreflexívebbek, és sokkal jobban érzik, mire vágyik a másik, mint a férfiak. (Ugye, kedves Vilmos herceg, aki képes voltál távcsővel meglepni életed szerelmét?)

Prince Harry Mic Drop GIF - Find & Share on GIPHY

Ráadásul „egy olyan férfi, aki lányok mellett nőtt fel, megtanulta, hogyan kell kompromisszumokat kötni, és sokkal türelmesebb is”  ezt már Stephania Cruz párkapcsolati szakértő teszi hozzá. Ráadásul nem látja majd olyan távolról és olyan idegesítően egyszerűnek + megfejthetetlennek egy kiakadásodat, vagy egy pirosbetűs héten nem az lesz az egyetlen használható stratégiája, hogy 5 napra magadra hagy és inkább a haverokkal lóg. Persze nem azt mondjuk, hogy a srác labdába sem rúghat, ha nincs lánytesója, hiszen ha elég érzékeny, ezeket a vibe-okat simán átveheti az anyukájától, vagy nagyijától. Mindenesetre bevésheted a pluszpontot, ha a jobbra húzás után kiderül róla ez az infó. Ja, nem mellesleg a legcukibb sztárpasiknak szintén lánytesójuk van, pörgesd csak végig a galériát!

galéria

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Tényleg jobb olyan sráccal randizni, akinek lánytestvére van?

Fotó megosztása:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te