Ezzel a trükkel szerez mindennap ingyen kaját a népszerű TikTok sztár

Nem semmi, mit talált ki!

Ezzel a trükkel szerez mindennap ingyen kaját a népszerű TikTok sztár

A 19 éves Noah Wille átlagos TikTok felhasználó volt, míg meg nem osztotta a nézőivel, milyen trükkel szerez minden nap ingyen ételt a legkülönbözőbb éttermekből. A fiú taktikája nem a legetikusabb, de kétségtelenül ügyes, ráadásul semmi más nem kell hozzá, mint egy kamu e-mail cím és egy Excel táblázat.

„Ez a trükk egy kicsit rémes. Egyszer régen csináltam ezt a kamu e-mail címet, amit ma is használok. Ingyen kaját vagy desszertet kapok a segítségével mindennap egy-egy étteremből. Megcsináltam ezt a címet és utána kerestem egy listát olyan éttermekről, amik ingyen adnak valamit, ha aznap van a szülinapod. Szóval regeltem az oldalaikra és mindegyiknél más szülinapot adtam meg. Szóval az év 365 napján van ingyen kajám” – mesélte Noah, majd folytatta.

„Holnap a Benihanából kapok ingyen egy menüt. Remélem, nem én vagyok az egyetlen, aki annyira őrült, hogy ezt megtegye” – nevetett.

@noahwilleFree food year round ##fyp ##foryou ##foryoupage ##xyzcba ##xyzbca ##TodayILearned♬ original sound – Noah Wille

Mivel a videót nagyon felkapták és már vagy 200 ezer megtekintésnél jár, a BuzzFeed újságírói úgy döntöttek, megkérdezik a srácot, miért érezte úgy, hogy szüksége van erre. A fiú elmondta, nemrég egyedül, szülői támogatás nélkül költözött egy nagyvárosba és egyik napról a másikra gond lett számára a rendszeres étkezés. Nem keres ugyanis annyit, hogy biztos mindennap meleg ételt ehessen. Ez az egyetlen oka annak, hogy nem szégyelli magát annyira…

Még több

Te Te Te