„Tökéletesnek hittem a pasimat, aztán kiderült, hogy végig hazudott”

Húzós sztori következik, neked mi a véleményed róla?

„Tökéletesnek hittem a pasimat, aztán kiderült, hogy végig hazudott”

Brittany úgy érezte, hogy Tom személyében megtalálta az igazit. Minden tökéletes volt, ráadásul már a közös jövőjüket tervezték, amikor egy véletlen apróságnak köszönhetően a lány rájött, hogy szerelme hónapok óta hazudik neki. Most elmeséli, mi is történt pontosan.

„Tom volt az a srác, akiről egész életemben álmodoztam. Jóképű, okos, vicces és mindenbenben passzoltunk. Én már a közös esküvőnkről és a gyerekeinkről gondolkodtam, amikor az egyik délután véletlenül otthagyta az asztalon a személyiigazolványát. Amikor el akartam rakni onnan, rápillantottam, de hirtelen nem akartam hinni a szememnek. Tom azt mondta, hogy 28 éves, az iraton viszont az állt, hogy csak nemrég lett 23. Hirtelen lesokkolódtam. Igen, talán 5 év nem egy óriási hazugság, de ez nem csak erről szólt!

Oda a bizalom

Miután szembesítettem, bevallotta, hogy valóban nem 28 éves, de csak azért füllentett, mert nem akarta, hogy csak a kora miatt ne jöjjünk össze, hiszen én 26 éves vagyok. Én viszont úgy éreztem, hogy ezután azt se tudom, hogy ki is ez a pasi. Mégis mit gondolt? Meddig hazudhat erről? Egyszer úgy is kiderült volna, így viszont minden bizalmamat elveszítette!

Még több hazugság…

Sajnos jól gondoltam, ugyanis nem csak a koráról hazudott, de az előző kapcsolatairól is. Nekem azt mondta, hogy 6 éve nem volt komoly kapcsolata, de most elárulta, hogy 2 éve szakított a legutóbbi barátnőjével. Talán ez sem tűnik megbocsáthatatlannak, de belegondolva ijesztő, hogy miért hazudik valaki ilyen dolgokról, mi az oka, és ezek után ki tudja, hogy még miben hazudott, vagy FOG HAZUDNI? Nem tudtam túltenni magamat a dolgon, ezért végül szakítottam. Életem legnehezebb döntése volt, de úgy érzem ez volt a legjobb, amit tehettem!”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te