8 pasi elmesélte a pillanatot, amikor eldöntötte, hogy el akar válni

Nagyon érdekes válaszok születtek…

8 pasi elmesélte a pillanatot, amikor eldöntötte, hogy el akar válni

Nemrégiben felrobbanotta a Redditet egy egyszerű kérdés: ‘Reddit elváltjai, mikor jöttetek rá, hogy vége a házasságotoknak?’. Több ezer komment jött, mi pedig összegyűjtöttük neked a legérdekesebbeket.

1.„Amikor melóból hazafele azon kaptam magam a kocsiban, hogy épp azt próbálom kitalálni, vajon épp milyen hangulatban van a feleségem, mit mondhatok és mit nem, hogy tuti ne haragítsam magamra. Abban a pillanatban jöttem rá, hogy nem élhetek egy olyan nővel, akitől tartok!” 

2. „Amikor csak azért tettem úgy, hogy wc-re kell mennem, hogy egy kis időt távol töltsek tőle…”

3. „A szüleivel éltünk, hogy ő tovább otthon maradhasson a gyerekkel. Nagyon boldogtalan voltam ebben a helyzetben, és egy idő után arra kértem, költözzünk el. Ő azt válaszolta, ez csak akkor történhet meg, ha megduplázom a bevételem, mert ő tuti nem fog elmenni dolgozni. Hát egyedül költöztem ki…”

4. „Amikor az exfeleségem berendelt magának egy zsír új autót, úgy, hogy 3 héttel azelőtt törte totálkálra az előzőt, és miközben épp a villanyszámlát sem volt pénzünk befizetni.”

5. „A feleségem egy kis szünetet kért tőlem, ezért úgy döntöttünk, ideiglenesen elköltözöm. Nem sokkal ez után viszamentem a lakásunkba, hogy összeszedjem pár cuccomat, amikor is használt óvszereket találtam a szemetesben. Őszintén szólva szívességet tett nekem!”

6. „Mikor az anyukája jött el a párterápiánkra helyette.”

7. „Katona vagyok. Egyszer hosszabb időt voltam távol, de sikerült kicsivel előbb elszabadulnom. Nagy volt a meglepetés, csak másképp, mivel a feleségem helyett egy vadidegen férfi feküdt az ágyamban. Ott volt vége.”

8. „A feleségem 35 000 dolláros (kb. 10 millió forint) hitelkártyatartozást halmozott fel, és az egészet hosszú ideig megpróbálta eltitkolni előlem. Majd amikor kiderült, közölte, hogy lépjünk le nyaralni a gyerekekkel. Ööö, nem!”

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te