A legfelháborítóbb babaváró bulik, amiktől eldobod az agyad

Összeszedtük a legdurvább gender reveal bulikat, amiken tutira ki fogsz akadni.

A legfelháborítóbb babaváró bulik, amiktől eldobod az agyad

Tüzes ötlet

Ugyan elméletben a gender reveal bulik szupermókásak lehetnek, manapság mindenki túlextrázza a dolgot, így most már inkább veszélyesek, mint szórakoztatóak. Legutóbb konkrétan a Kaliforniában tomboló erdőtüzet is egy túl lelkes pár robbantotta ki – szó szerint: ők ugyanis a füstkilövős nemfelfedésre szavaztak, ami enyhén szólva félresikerült. A lángok múlt héten már három hektárnyi területet égettek fel, a tüzet azóta sem sikerült eloltani és egyre csak terjed. És sajnos nem ez volt az első ilyen eset.

via GIPHY

Para baba

Értjük, hogy ki kell találni valami olyat, ami egyszerre kreatív és aranyos, de ez az ötlet minden, csak nem édes. Konkrétan horrorisztikus. Ebben a videóban a hatalmas babajelmezt a leendő apuka tesója vette fel, és ijesztett rá a vendégseregre. „Az emberek a bulin teljesen lesokkolódtak, amikor egy óriásbébi jött ki a dobozból. Lufikat vagy valami hasonlót vártak, nem egy hatalmas, táncoló csecsemőt”mesélt az anyuka, Yessenia a nemfelfedő-parti részleteiről.

Influencer-style

Eddig még senki nem maxolta ki úgy a nemfelfedő bulikat, mint ez az influneszerpár, akik tényleg nagyot akartak villantani. Ezért a vlogger, Anas Marwah kibérelte a világ legmagasabb épületét, a Burj Khalifát, hogy világítsák meg pinkkel és kékkel és a fényekből derüljön ki, milyen lesz a második gyermekük. A visszaszámolás után kiderül, hogy fiuk lesz, ám ennek a családon kívül nem sokan örültek. Leginkább röhejesnek, felháborítónak és felvágósnak titulálták az influenszereket, akik „ezt a hatalmas összeget a Közép-Kelet megsegítésére is fordíthatták volna”írta  egy kommentelő.

Piña-ta-daaam

Bár manapság a piñata-bulik a visszafogottabb kategóriába esnek, azért maga az elgondolás már kicsit fura. A piñaták lényege ugyebár az, hogy egy cuki papírmasé-kreációt szinte rommá versz, hogy kijöjjön a fincsi cukor – a babaváró bulik esetében meg ugyebár a gyerek nemét jelző konfetti. De az, hogy a piñata szétverése ennyire népszerűvé vált, azért felveti a kérdést: vajon tényleg annyira boldogok azok a kismamák, akik alig várják, hogy így vezessék le a feszültséget?

via GIPHY

Girl power?

Az, hogy a pár néhány lufi színéből tudja meg a baba nemét, szintén eléggé normálisnak mondható. Az viszont nem, ahogy ez a konkrét kismama reagált az eredményre. A nő ugyanis amint megtudta, hogy kisfia lesz, teljesen kiakadt és látványosan hisztizett a számára kedvezőtlen színű lufik miatt. De ha te csak úgy mondod, hogy „mindegy mi lesz a baba, a lényeg, hogy egészséges legyen”, és valójában egy konkrét nemre vágysz, akkor miért rendezel egy hatalmas bulit, aminek pont 50% esélye van, hogy félresikerüljön?

Még több

Te Te Te