Szerinted is hihetetlen, amit ez a menyasszony csinált az esküvője után?

Mi a véleményed?

Szerinted is hihetetlen, amit ez a menyasszony csinált az esküvője után?

Biztos, hogy te is minimum egy menyasszörnyes sztorit hallottál már, amikor egy leendő feleség teljesen elveszíti a valóságérzetét, amit aztán vagy a saját vőlegényén, családján, vagy a vendégeken vezeti le.

A következő szitu is hasonló dolgokon alapszik, és bár az esküvő igen jól sikerült, ami azután következett, arra senki nem számított. A Reddit.com-on ugyanis az egyik vendég beszámolt róla, hogy mi is állt a menyasszony által írt köszönőlevélben, amit a nászajándékokért szokási küldeni.

Én egy hatalmas édességgel teli kosarat adtam az ifjú párnak, azzal az aranyos üzenettel, hogy „az élet édes, úgyhogy élvezzétek!” Úgy tűnik azonban, hogy a menyasszony egyáltalán nem örült neki, ezért egy kioktató levelet kaptam válaszul, amit egyszerűen nem akartam elhinni”  – mesélte a felháborodott vendég, aki megosztotta azt a bizonyos levelet is:

„Nem vagyok biztos benne, hogy voltál-e már valaha esküvőn, de ha legközelebb mennél, akkor adnék egy jó tanácsot. Az ifjú párnak egy borítéknyi pénzt szokás adni, ez segít nekik ugyanis a leginkább a közös életük elkezdésében. Az esküvői vacsorát nekem 200 dolláromba került, a vendégek pedig ezt figyelembe szokták venni, és annyi pénzt szoktak adni, amennyi állja a vacsorájukat. Minden jót a továbbiakra!”

Persze a levél kirobbanása után rendesen érkeztek a felháborodott kommentek is, amik mind a menyasszonyt támadták:

„Hogy lehet ilyen egy nő? Most komolyan? Hogy lehet ilyen önző és bunkó valaki?!”

„Képes volt energiát fektetni abba, hogy kioktasson egy kedves vendéget, aki csak örömet akart okozni neki… Szánalmas!”

„Na ilyen egy igazi MENYASSZÖRNY!”

Még több

Te Te Te