Ami rólad szól már 20 éve…Pandora (x)

A Pandora Moments karkötő 20 évvel ezelőtti megjelenésével kezdetét vette egy mozgalom, ami arra buzdítja a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni, fejezzék ki az ékszereikkel mindazt, amit ők szeretnek, és ezek a csodás nők a Pandorával karöltve, létrehoztak egy országokon és kultúrákon átívelő páratlan közösséget

Ami rólad szól már 20 éve…Pandora (x)

A Pandora azonban nem csak ennyi, hiszen mindenki számára mást jelent. Van, aki számára önkifejezés, van, akinek gyűjtőszenvedély, van, akinek élete fontos pillanatait őrző emlék, van, akinek játék, és olyan is, aki a szépsége és egyedisége miatt rajong ezekért az ékszerekért.

Stephen Fairchild, a Pandora termelési vezetője, valamint Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a kreatív igazgatói szerint Pandora útját leginkább az innováció szó jellemzi.

Ahogy Fairchild fogalmaz, “Az ékszeriparban ritka és szokatlan lépés a karkötőkre helyezni a fókuszt, ezért már önmagában ez is egy innovatív megközelítés volt részünkről, illetve a hatalmas sikert arató Pandora Rose fémből készült karkötők és charmok bemutatásával is sikerül kitűnnünk a sorból. Charmjaink folyamatos fejlesztések alatt állnak, folyamatosan törekszünk például új anyagok vagy témák bevezetésére is, hogy még a legapróbb részletek is tökéletesek legyenek. Mindemellett pedig a közelmúltban olyan kollekciókat dobtunk a piacra, mint a Harry Potter x Pandora vagy a Pandora Me a Millie Bobby Brown-nal együttműködésben, ami főként Francesco és Filippo érdeme”.

A nagyszerű dizájnt tehát, Francesco Terzonak és A. Filippo Ficarellinek köszönhetjük. Ők azok, kik 2016 óta törekednek arra, hogy elképzeléseiket később viszontláthassák a kész ékszerekben. Odafigyelnek minden egyes darabra.

 “Többek között sokat kísérletezünk a Pandora ikonikus kígyóláncának új felhasználási módszereivel, de mi alakítottuk ki a Pandora Moments karkötő új, stílusos záródását is a könnyű viselet és a biztonság érdekében. Vagy ott van a Pandora Signature kollekció, amelyben úgy játszottunk a geometriai elemekkel, mint korábban soha. A kollekció új, építészet által inspirált gyűrűin például olyan egymást átfedő sávok helyezkednek el, melyek elkészítése szokatlan módszert igényel a thaiföldi kézművesektől.” – mondják büszkén.

Fairchild szerint az ékszerek készítése művészet, és “habár manapság sokan használnak az automatizálást, mi csodálatosan tehetséges kézművesekre bízzuk a kivitelezést a thaiföldi gyárunkban. Közülük sokat személyesen is ismerünk, és szinte családtagként tekintünk rájuk. Bízunk a kezeik munkájában, tudjuk, hogy nélkülük mindez nem jöhetett volna létre.”.

Az ékszerek viselői, vagyis te, meg én is részei vagyunk a Pandora fejlődésének. Mi vagyunk a múzsái ennek a művészetnek.

“A márka életében a legnagyobb szerepet vásárlóink játsszák, hiszen ők segítenek nekünk nap mint nap a rengeteg csodálatos élmény megosztásával, így mára ők lettek a Pandora szíve és hangja. A Pandora Moments karkötő évfordulóján két olyan évtizedet ünneplünk, amely során a különleges formatervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően lehetőséget adunk minden nőnek, hogy egyedi módon személyre szabhassák ékszereinket, mindezt kortól és nemzetiségtől függetlenül.” – nyilatkozta Stephen Fairchild, aki 2001 óta kreatív módszereket bevetve vezeti a márkát.  “Vásárlóink azért gyűjtenek, mert a charmok pontosan azt képviselik, amik ők maguk! Az évek során észrevettük, hogy a legnépszerűbb charmjaink szimbolikus jelentést hordoznak az emberek számára. Rajongóink azért gyűjtik ezeket a darabokat, hogy karkötőik segítségével el tudják mesélni történeteiket, és ezáltal bemutassák önmagukat.”

Nézz rá a karkötődre! A lágyan himbálózó charmjaid elmesélik a te történetedet is. A legszebb nyarad, a legszerelmesebb éjszakád, a diplomaosztód, a legklasszabb szülinapod, amikor szomorú voltál és azt is amikor nagyon boldog.

Ezért szeretünk gyűjteni, mert a gyűjtemények képesek emlékeztetni bennünket olyan dolgokra, amelyeket szeretünk, legyen szó helyekről, emberekről vagy különböző tevékenységekről. Szépen lassan ez a gyűjtemény az egyedi karakterünk reprezentációjává válik. Minden olyan tárgy, amelyet megtartunk, drágábbá válik számunkra, hiszen szentimentális értéket tulajdonítunk neki.

A Pandora most ünnepli a világszerte ismert és szeretett Pandora Moments charm karkötő ikonikus piacra dobásának 20. évfordulóját. Az idei év mind a 12 hónapjában 1 eredeti charmot láthatunk újjáéledni a Pandora archívumából, melyek mindig az aktuális hónap 20. napján kerülnek leleplezésre. Itt az ideje, hogy bővítsd a gyűjteményed, hogy új élményeket szerezz, és megmutasd a világnak, hogy ki vagy!

Kövesd a Pandora ünneplését egész évben a közösségi médiában és www.pandora.net oldalon.

 

PANDORA
Ami rólad szól.

Advertisement

Még több

Te Te Te