6 jel, hogy az exed vissza akar kapni téged

Ha ezek közül csak három igaz, érdemes elgondolkoznod rajta és rákérdezni!

6 jel, hogy az exed vissza akar kapni téged

Még mindig rendszeresen ír neked

Ha a pasi minden szülinapodon ír, gratulál az előléptetésedhez, esetleg azt kérdezgeti, hogy vagy, könnyen lehet, hogy nincs túl rajtad. Valószínűleg ilyenkor arra vár, hogy talán a beszélgetés során azt írod vissza, hiányzik, és akkor végre elmondhatja, hogy vissza akar kapni téged.

A szüleid az ismerősei Facebookon

Szakítás után a legtöbben inkább törlik az exük szüleit Facebookon, ezért nagyon árulkodó lehet, ha ő nem tett így. Az pedig már egyenesen para, ha még lájkolja is néha anyukád posztjait és fotóit. Talán beszélned kellene vele erről, nem?

Nagyon régóta szingli

A legtöbben a „kutyaharapást szőrével” mondásra esküsznek, ha szívfájdalomról van szó, vagyis gyorsan keresnek maguknak valakit, akivel felejthetnek. Ha az expasid nem így tett, szintén jele lehet annak, hogy még mindig totál beléd van zúgva. Valószínűleg úgy van vele, hogy téged úgysem pótolhat senki más az életében.

Próbál megváltozni

Nagyon gyakori, hogy azok, akik még nincsenek túl az exükön, azzal próbálják újra magukra vonni a figyelmet, hogy gyorsan „megváltoznak”. Új munkája, öltözködési stílusa van? Autót vett, pedig eddig erre nem akart pénzt kiadni? Akkor, lehet, hogy nála is erről van szó.

Vannak nálad cuccai

Elképesztően átlátszó taktika! Még csak nem is agyalt sokat rajta… Egészen biztos, hogy azért hagyott nálad pár cuccot, hogy időnként legyen oka rád írni, esetleg kierőszakolni egy talit. Ha már nem érzel iránta semmit, akkor ne hagyd magad!

Időnként be akar segíteni neked

Sajnos ez nem szimpla kedvesség, hanem egyértelmű jele annak, hogy a mai napig többet érez irántad barátságnál. Ha elfogadod a segítségét, az olyan lesz neki, mintha azt mondanád, te is így vagy ezzel. Ne használd ki őt, engedd el!

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te