4 könyv, amit imádni fogsz, ha Potter-fan vagy

Ha ősz, akkor mágia.

4 könyv, amit imádni fogsz, ha Potter-fan vagy

Szeptemberben nem csak a suli kezdődik, hanem a varázslásmánia is, hiszen ugyanekkor indul be ismét a tanítás a Roxfortban. Oké, a való életben sajnos nem, de minden Harry Potter rajongó reménykedik benne, hogy valahol titokban ez így van. Rowling sajnos nem a HP sztori folytatásán dolgozik, hanem egy sokak szerint igazi botránykönyv mellett döntött, ezért más lapokból kell kiolvasnod a varázsigéket. Mutatjuk a legjobbakat, hogy varázslatos legyen az őszi időszak.

Jessica Townsend: Nevermoor 1. – Morrigan Crow négy próbája

Morrigan különleges kisgyerek, akit minden bajért okolnak, mivel Napszálltakor született. Ez egyet jelent azzal, hogy 11. születésnapján meg kell halnia. Azonban a végzetes pillanat előtt lehetőséget kap, hogy felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, de csak akkor, ha kiállja mind a 4 próbát. Ha nem, szembe kell néznie végzetével.

Kolibri Kiadó, 2999 Ft

Sarah Bartlett: Varázskönyv – Bűvös csomók, boszorkánylétrák és egyéb mágikus praktikák

Igazi praktikák és trükkök, valódi varázsigék, hogy az életed minden területére becsempészhezsd a mágia erejét. Bármilyen területen van szükséged egy kis boszorkányságra, ebben a könyvben megtalálhatod a megfelelő útmutatást.

Bioenergetic Kiadó, 3990 Ft

Deborah Harkness: A boszorkányok elveszett könyve

Diana fiatal történész, aki akarata ellenére lett boszorkány és arra keresi a választ, hogyan szabadulhatna meg ettől a tehertől. A könyvtárban ráakad egy régi, elveszettnek hitt könyvre, ami megoldást jelenthet a kérésére. A könyv annyira izgalmasra sikerült, hogy már sorozatot is forgattak belőle.

Cartaphilus Kiadó, 4990 Ft

Kiss Judit Ágnes: Bűbájoskönyv

Ha a Roxfort könyvtárában keresnéd, akkor biztosan a zárolt részen találnád. Benne van minden, amit a 21. században tudni lehet a boszorkányságról és a mágiáról és végigvezet az idáig tartó fejlődési úton. A benne található receptek kipróbálása nem ajánlott. Ettől egyből hátborzongatónak hangzik, nem?

Athenaeum, 3999 Ft

Még több

Te Te Te