5 gonosz karakter, akit titokban mindenki jobban imád a hősöknél

Mert a #teambadboy igenis a legszexibb hashtag!

5 gonosz karakter, akit titokban mindenki jobban imád a hősöknél

Joker

Tavaly az egyik legnagyobb kasszasiker lett a Joker című film, amivel ráadásul Joaquin Phoenix még egy Oscar szobrocskát is bezsebelhetett – persze teljesen megérdemelten! A karakter hihetetlenül összetett, a film végére pedig ténylegesen elkezdjük megérteni, hogyan is jut el egy alapvetően jó ember odáig, hogy a sok csalódás és tragédia hatására igazi szörnyeteggé váljon.

via GIPHY

Kylo Ren

Hiába az ámokfutó karakter, belül végig éreztük, hogy ott lakozik benne a jó. Épp ezért egyszerűen nem lehet nem szimpatizálni Kylo Rennel, pláne, hogy végig meg akarod menteni, annak ellenére, hogy bőven adott volna okot az ellenkezőjére. Adam Driver alakítása ráadásul annyira erős, hogy képtelenség utálni őt. #TeamKyloRen

via GIPHY

Loki

Loki alapvetően negatív karakter, mégis elmondhatjuk róla, hogy szinte nagyobb rajongótáborral rendelkezik, mint hős tesója, Thor. De miért is van ez így? Loki nem csak egy negatív szereplő, annál sokkal több; hihetetlenül okos, rafinált, csibész, szemtelen, mindezt megfűszerezve egy nagy adag humorral. Kell ennél több? Nekünk nem!

via GIPHY

Damon Salvatore

Amikor elindult a Vámpírnaplók, mindenki arra számított, hogy az emberek egyértelműen a jóságos Stefan Salvatore-ba lesznek fülig szerelmesek, aki vámpír létére nem öl ember, akárcsak Edward a Twiligthból. Ez azonban egyáltalán nem így történt, ugyanis rengeteg csaj már a kezdetektől fogva Stefan gonosz tesójának, Damonnak drukkolt. Ez volt akkoriban az új Edward vs. Jacob harc…

via GIPHY

Chuck Bass

Oké, a Gossip Girl egyik főszereplője nem kifejezetten gonosz, de azért volt pár durva húzása, ami miatt eléggé a határon táncolt. A rosszfiúk pedig nagyon úgy tűnik, hogy sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint hősies társaik, Chuck pedig erre az egyik legnagyobb bizonyíték a tévézés történetében.

via GIPHY

Még több

Te Te Te