Megtaláltuk Amerika legfurcsább melóját!

Ezek után ki akarna normális munkát végezni egy irodában?!

Megtaláltuk Amerika legfurcsább melóját!

Amerikában a koronavírusos megbetegedések száma egyre csak nő, így az ország vezetése minden létező szabályozást kénytelen bevetni annak érdekében, hogy a helyzet ne romoljon tovább. Ha viszont azt hiszed, hogy ezek az intézkedések kimerülnek a maszkviselésben és a nagyobb rendezvények korlátozásában, akkor tévedsz!

A közelgő Halloween ugyanis sok kockázattal járhat – még úgy is, hogy a nagyobb bulik szigorúan tiltólistásak -, így az amerikaiak úgy döntöttek, másképp fogják a fiatalokat arra ösztönözni, hogy a bulik helyett inkább otthon maradjanak. Egész pontosan egy munkáról van szó, persze egyáltalán nem a klasszikus értelemben. A lényeg, hogy az egyik streaming szolgáltatónál 24 órán keresztül kell MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL ijesztő és véres halloweeni filmeket nézni, amiért 1000 dollárnyi (300 ezer forint!!!) fizetést kap a szerencsés, cserébe azért, hogy az otthonmaradást választotta a buli helyett! Egy picit elkezdtél irigykedni? Pedig még nincs vége, a kiválasztott ugyanis ezen felül kap még 9 ezer forintot mindenféle finom nasira, 15 ezer forintot pedig kávéra, mindezt persze annak érdekében, hogy a 24 óra alatt még véletlenül se szundizhasson el a dolgos munkaerő.

A rossz hír viszont csak most jön; a jelentkezőnek amerikai állampolgárnak kell lennie, sőt, bejelentett munkával is kell rendelkeznie az Egyesült Államokban, így erről a lehetőségről mi csúnyán lecsúsztunk…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te