Minden idők 10 legkínosabb duettje, amiről azt kívánjuk, bár meg se történt volna

Fogadjunk, hogy van pár olyan is, amiről még soha nem hallottál!

Minden idők 10 legkínosabb duettje, amiről azt kívánjuk, bár meg se történt volna

 

1. “Could I Have This Kiss Forever” – Whitney Houston és Enrique Iglesias

Erről a dalról már mindenki elfeledkezett, utoljára körülbelül 20 évvel ezelőtt hallhattad a kocsiban. Mai szemmel már egy kicsit cikis, de akkoriban elég menőnek számított.

2. “Music of My Heart” – NSYNC és Gloria Estefan

Bár nagyon szerették volna, ez a dal soha nem lett igazán felkapott, nem érte meg a beletett energia. Persze vannak olyan fanok, akik szerint ezt a dalt indokolatlanul alábecsülik… Te melyik oldalon állsz?

3. “Tell Him” – Celine Dion és Barbra Streisand

Ezt a duettet talán nem is ismered, mert túl fiatal vagy hozzá. Amúgy is azt mondják, ezt a dalt a hatvan felettiek tudják csak igazán értékelni.

4. “Two Is Better Than One” – Boys Like Girls és Taylor Swift

Ez a duett azért nagyon kínos, mert Taylor gyakorlatilag nem volt hajlandó szerepelni a videoklipben. Hogy miért, az a mai napig sem derült ki.

5. “Because of You” – Reba McEntire és Kelly Clarkson

Ezt a dalt sokan nem ismerik, hiszen Reba 65 éves, a rajongótábora is körülbelül ebből a korosztályból kerül ki. Az sem segített, hogy mellette a fiatal és híres Kelly Clarkson állt.

6. “Nobody Wants to Be Lonely” – Ricky Martin és Christina Aguilera

Ez a duett lehetett volna szuper, hiszen két zseniális világsztár állt össze, ám a klip egyenesen borzalmasra sikerült, ami miatt sokan ki nem állhatják.

7. “All I Have” – Jennifer Lopez és LL Cool J

Jennifer Lopeznek annyi jó száma van, hogy erről egészen egyszerűen már mindenki elfeledkezett. Te láttad, hallottad már? Nem? Most pótolhatod.

8. “Can I Have It Like That” – Pharrell és Gwen Stefani

A legtöbb fan szerint ez a duett nem sikerült túl jól, mert egyszerűen nem elég erős sem a szöveg, sem a zene. Nem a sztárokon múlt, az tuti!

9. “Tilt Ya Head Back” – Nelly és Christina Aguilera

Ez a 2004-es dal azért nagyon furcsa, mert X-Tina átmeneti korszakában készült, ezért se nem ilyen, se nem olyan. A többség életében csak egyszer hallotta.

10. “Against All Odds” – Mariah Carey és Westlife

Erről a számról valamiért egészen egyszerűen senki nem hallott (mostanáig). A többség azt sem tudja, ki vagy mi a Westlife, úgyhogy megsúgjuk: egy ír fiúbanda volt a kétezres években. Szívesen!

Még több

Te Te Te