2020.10.30.@ 13.10

„Egy hónapig a holdfázisok szerint éltem, ilyen hatással volt rám”

Ha te is kipróbálnád, segítséget is adunk hozzá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Egy hónapig a holdfázisok szerint éltem, ilyen hatással volt rám”

Elsőre kicsit bizarrnak tűnhet… Sőt, valljuk be másodjára is, de Tanyel Mustafa, a Popsugar magazin egyik újságírója szerint igenis érezhető változásokat hozott az életébe, amikor egy hónapon át a holdfázisoknak megfelelően alakította hétköznapjait. De mielőtt még Tanyel bármibe is belefogott volna, egy kis utánaolvasásra volt szüksége, meg kellett ugyanis ismerkednie a Hold 8 fázisával és persze azzal, hogy ezek miként hatnak az életére.

„Korábban egyáltalán nem tulajdonítottam jelentőséget a Holdnak vagy a fázisainak. Ha felnéztem az égre, maximum megállapítottam, hogy milyen szépen ragyog, és ennyi. Most azonban azt is megtapasztalhattam, hogy milyen az, ha odafigyelsz rá és hajlandó vagy befogadni a Hold energiáit.”

Következzen egy kis Hold-gyorstalpaló!

A Holdnak összesen 8 fázisa van, egy-egy fázis pedig általában 3-4 napig tart. Egy új holdciklus az újhold fázisával kezdődik. Ekkor a Hold a Nap és a Föld között helyezkedik el és a Nap pontosan a Hold túloldalát világítja meg, úgyhogy a Holdat ilyenkor a Földről nem látni. Ez a legjobb időszak az új tervek, új elhatározások megfogalmazásához.

A második fázis a növekvő sarló, ilyenkor jön el a cselekvés ideje. Ahogy a Hold újra megjelenik az égen, itt az ideje, hogy elkezd megvalósítani az elhatározásaidat.

A harmadik fázis az első negyed, más néven félhold, ilyenkor fontos, hogy hallgass a megérzéseidre és mondj igent a rád találó lehetőségekre. Ez a szakasz kihívásokat is tartogathat, ám ha hajlandó vagy szembenézni velük, az csak előnyödre válhat.

A negyedik az úgynevezett hasas hold szakasza, ilyenkor már nagyon közel vagyunk a teliholdhoz. Ebben az időszakban alvásproblémáid lehetnek. Ha esténként nehezen alszol el, figyeld meg, milyen gondolatok járnak a fejedben, mik zavarják meg a pihenésedet.

A telihold az ötödik fázis. Nem hiába változnak át a legenda szerint a farkasemberek is teliholdkor… Ez az időszak hangulatingadozást, érzelmi zűrzavart okozhat.

A hatodik fázis a fogyó hold, ilyenkor érdemes befelé fordulni és önvizsgálatot tartani.

Az utolsó előtt, hetedik fázis az utolsó negyed: az erőfeszítéseid, a kemény munkád végre meghozza gyümölcsét.

A nyolcadik fázis az úgynevezett balzsamos hold, ilyenkor a Hold már szinte majdnem elfogyott. Eljött az ideje elengedni, amire már nincs szükséged, hogy újonnan, frissen kezdhesd újra. Ez az átalakítás, változás ideje.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ezeket a fázisokat tehát Tanyel is részletesen tanulmányozta, utána pedig fogta magát és megpróbálta életét hozzájuk igazítani. Hogy mi lett az eredménye?

„Azzal, hogy a Hold különböző energiáit tudatosan beengedtem az életembe, könnyebbé vált, hogy megtegyek bizonyos lépéseket. Ezek a fázisok gyakorlatilag kis ellenőrző pontokként funkcionáltak, mindig tanulmányoztam, hogy az adott napokban milyen energiákat ad a Hold, és azokhoz igazítottam magam. Persze azt nem mondom, hogy ezzel minden gondom egy csapásra meg is oldódott, de úgy érzem sokkal tudatosabb lettem a céljaimmal és a nehézségeimmel kapcsolatban. Próbáltam minden energiára nyitott lenni, és egy hónap elteltével tényleg azt éreztem, hogy az életem sokkal összeszedettebb lett, mint előtte volt.”

Címkék: egy hónap holdfázis szerint hold holdfázis szerint élt holdfázisok történet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

A 15 legbizarrabb dolog, amit valaha kimondtak szex után

Tracey Cox szexológusnak osztották meg névtelenül férfiak és nők egyaránt, mik voltak a legdurvább mondatok, amiket szex után hallottak.

A 10 legjobb táncos film, amit látnod kell, ha imádod a műfajt

Nyugodtan táncolj a tévé előtt, nem áruljunk el senkinek.

Ariana Grande nem is lehetne ennél szerelmesebb!

Lassan már egy éve együtt vannak!

4 kreatív és biztonságos módja a zuhanyzós szexnek

Itt a bizonyíték, hogy a fürdő izgibb helyszín a hálónál!

„5 dolog, amit megtanultam az exemtől, akinek nem kellettem eléggé”

Összeszedtük, mire jó egy ilyen kapcsolat, legalább utólag…

Tom Felton újranézte az első Harry Pottert, megható reakciót adott

Ha te is imádod a Harry Pottert, ezt látnod kell!

Ryan Reynolds trollkodása zseniálisan mutatja be a 2020-as évet

A sztár szó szerint professzionális szintre fejlesztette a trollkodást.

Te megtalálod a cicát a képen 4 másodperc alatt?

Nem lenne igazi a csütörtök egy macskás képrejtvény nélkül!