Ettől a trükktől minden szelfid sokkal jobb lesz

Csak annyit mondunk: használd a nyelved!

Ettől a trükktől minden szelfid sokkal jobb lesz

A szelfizés művészetét nem egyszerű elsajátítani. Van, aki elsőre képes ellőni a tökéletes fotót (taníts, mester!), másoknak viszont szinte a teljes galériájuk betelik, mire készítenek egyetlen vállalható képet. Ha te is az utóbbi kategóriába tartozol, és még nem jöttél rá a szelfizés titkos receptjére, olvass tovább!

Van egy elképesztően egyszerű, de nagyszerű trükk, amivel már alapból nyert ügyed lesz. Most nem a tökéletes filterről lesz szó (bár az sem elhanyagolható, ha a lájkmágnes Insta-posztok a cél), hanem arról, hogyan lehet egyszerre elbűvölően és természetesen mosolyogni a szelfin, amivel azonnal mindenkit elvarázsolsz.

Ehhez pedig semmi másra nem lesz szükséged, csak a nyelvedre! Ha ugyanis a nyelved a szájpadlásodra helyezed, közvetlenül a felső fogsorod mögé, így az eredmény sokkal kevésbé tűnik majd erőltetettnek. Plusz a mosolyod extrán szép lesz, mivel ez a mozdulat alapból mosolygásra késztet: szorosabbá teszi az állad alatti részt, ezzel fiatalosabb és szoborszerűen gyönyörű vonásokat varázsolva.

Úgyhogy ezek után, ha szelfizel, vagy ha téged fotóznak, nem kell a jó öreg „csíííz”kiáltásra hagyatkoznod lesz, hanem simán biztosra mehetsz!

via GIPHY

Még több

Te Te Te