5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Csekkold le, mi a mai műsor és válassz!

5 film, amiért megéri bekapcsolni a tévét ma este

Meg – Az őscápa (RTL Klub, 21:05)

A katonai búvár Jonas Taylorról (Jason Statham) mindenki azt hiszi, cserben hagyta a társait az óceán mélyén, mert azt állítja, merülésük közben egy őscápa támadta meg őket, ezt pedig csupán ő élte túl. Végül egy tudományos expedíció miatt hozzá fordulnak segítségért, így újra alámerül. A párbaj közben azonban nagy baj történik: Meg kiszabadul csapdájából, így már az egész világra veszélyt jelent. Vajon meg tudják állítani?

A nagy Gatsby (VIASAT3, 21:00)

Amerika az 1920-as években: jazz, erkölcstelenség, buli és véget nem érő lehetőségek. Nick Carraway (Toby Maguire), a feltörekvő író New Yorkba utazik, hogy nagy karriert csináljon. Miközben álmát igyekszik megvalósítani, egyre szorosabb kapcsolatba kerül rejtélyes szomszédjával, a milliomos partiállattal, Jay Gatsbyvel (Leonardo DiCaprio), valamint dögös unokatesójával, Daisy-vel (Carey Mulligan).

Megérzés (RTL II, 19:00)

Linda Hanson (Sandra Bullock) boldog házasságban él, két kislányt nevel egy szép családi házban. Egy napon azonban a rendőrség azzal csönget be, hogy férje autóbaleset áldozata lett. A fájdalom leírhatatlan, ám másnap furcsa dolog történik. Linda arra ébred, hogy élete párja él és virul… Vajon csak képzelte az egészet? Eleinte azt hiszi, csak rémálom volt, de aztán újra és újra ugyanez történik. Nyomozni kezd, vajon mi történik vele…

Mint egy főnök (HBO, 21:45)

Mia és Mel gyerekkori barátnők, ám szinte mindenben különböznek. Ennek ellenére azonban remekül kiegészítik egymást. Mindent együtt csinálnak, együtt laknak, buliznak és alapítanak kozmetikai céget. Elég jól megy a biznisz, ezért felfigyel rájuk egy üzletasszony, Claire Luna (Salma Hayek), aki mindenáron be akarja vásárolni magát a cégbe. Ez azonban súlyos konfliktusokat szül…

Parajelenségek 2. (RTL Spike, 23:25)

Dan és Kristi szülők lesznek, egy édes kisbabával ajándékozza meg őket a sors. Kezdetben boldogan élnek óriási családi házukban, ám egy éjjel sötét erők kezdik fenyegetni őket. Fura, félelmetes dolgok történnek velük, ezekre pedig nincsen magyarázat. Az eseteket a biztonsági kamerák rögzítik, így derül ki, egy démon a felelős. Le lehet győzni?

Még több

Te Te Te