4 ok, amiért egy pasi akkor is benne marad egy kapcsolatban, ha nem szerelmes

Kegyetlen, kétszínű, esetleg csak egy kényelmes húzás? Döntsd el te!

4 ok, amiért egy pasi akkor is benne marad egy kapcsolatban, ha nem szerelmes

A kényelem az első

Bár a pasik elképesztő odaadóak is tudnak lenni egy kapcsolatban, ha kihül a románc, mégis nehezen lépnek, így felmerül a kérdés, hogy vajon miért? A megszokás hatalmas faktor a srácoknál, ha ugyanis minden úgy marad, ahogy addig ment, az számukra megnyugtató. Az új mindig félelmetes, így miért is kockáztatnának mindent? (Erre tudnánk mondani 34285 okot, de sebaj!)

A valami jobb, mint a semmi

A férfiak úgy vannak vele, hogy az igaz szerelem keresése szép és jó, de annál nincs rosszabb, ha az ember egyedül van. Ezt levezetve magukban inkább képesek benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol már rég nincs szerelem. Nem tűnik valami romantikus döntésnek, igaz?

Anyuci-effektus

Amellett, hogy a srácok többsége szereti, ha úgy tekintünk rájuk, mint határozott alfahímekre, közben mégis imdáják, ha van mellettük egy igazán gondoskodó társ, aki – oké, ez kicsit furán fog hangozni – anyáskodik felettük. Egy nő, aki főz rájuk, meghallgatja a problémáikat, mos rájuk és akihez oda lehet bújni. Ez talán kegyetlennek tűnhet, de ezt a kényelmes pozíciót nehezen dobják el, még akkor is, ha a rózsaszín buborék már rég kipukkadt!

Szuperdögös barátnő

Igen, talán ez a legcikibb indok, de attól még sajnos igaz. Egy pasi úgy gondolja, hogy ha van egy elképesztő szép és szexi barátnője, akkor nem akarja, hogy más lecsapjon rá, még akkor sem, ha ő már nem szereti. Ebben ráadásul az is közrejátszhat, hogy a szóban forgó srác jól tudja, hogy soha nem tudna kifogni még egyszer egy ilyen nőt…

Még több

Te Te Te