Mit árul el a személyiségedről a kedvenc Riverdale karaktered?

Alig várod imádott sorozatod következő évadát? Hidd el, mi is. Addig viszont ideje, hogy lecsekkold, mit súg meg a személyiségedről az a szereplő, akit a kezdetektől bírsz!

Mit árul el a személyiségedről a kedvenc Riverdale karaktered?

Betty Cooper

A cuki, ártatlan külső sokkal bonyolultabb és mélyebb személyiséget takar, mint azt sokan gondolják. Intelligens vagy, és néha kicsit okoskodó, kíváncsi, és sokszor szkeptikus, ezért bőven vannak, akiknek nem loptad be magad a szívébe. Téged viszont nem érdekel, hiszen soha nem a baráti kapcsolataid mennyiségére mész, kizárólag a minőségére. Ami pedig a kíváncsiságodat illeti, született nyomozó/riporter vagy, akit kizárólag az igazság érdekel.

Profimedia – Red Dot

Archie Andrews

Bármit megtennél a családodért és a barátaidért, számodra a karrier és a pénz csak egy olyan sokadik dolog a fontossági listán, ami téged szolgál, és nem fordítva – épp ezért nem is csinálsz belőle különösebben ügyet. Tisztában vagy vele, mennyire erős vagy lelkileg, épp ezért ösztönösen megvéded azokat az introvertáltabb kollégáidat, akiket előszeretettel kóstolgatnak mások. Mondták már, hogy igazi szívbajnok vagy?

Profimedia – Red Dot

Jughead Jones

Kifejezetten szeretsz egyedül lenni, és ha valaki a furcsa jelzővel illet, az számodra kifejezetten bók. Hiszen minden ilyen megjegyzés csak azt a tudatot erősíti benned, mennyire egyedi és átlagon felüli vagy. Képben vagy a filmekkel, sorozatokkal, könyvekkel, és mindig rajta tartod az ujjad az események ütőerén. Nem célod, de azzal, hogy ennyire művelt és tájékozott vagy, folyamatosan elvarázsolod a környezetedet.

Profimedia – Red Dot

Veronica Lodge

Sokan felületesnek gondolnak, pusztán azért, mert nagyon nagy hangsúlyt fektetsz a megjelenésedre és a környezetedre. Ez viszont csak azt bizonyítja, hogy összeszedett, igényes és precíz vagy. Ezen felül viszont rengeteg értékes skilled van: a végsőkig kiállsz a barátaidért, állhatatos vagy, és bármikor örömmel felveszed a kesztyűt, ha megkérdőjeleznek téged és az álmaidat. Ja, és ami a legfontosabb: mindig a legnagyobb ellenállást keresed, mert egyáltalán nem vonz a könnyebb út.

Profimedia – Red Dot

Cheryl Blossom

Nagy az igazságérzeted, és végletekig ragaszkodsz az őszinte kommunikációhoz. Szerinted egyenesen közölni valamit, aminek a másik talán nem feltétlenül örül, sokkal célratörőbb, mint finomkodni egy sort, és a hallgatással lényegében hazudni. Olyan lány vagy, akinek fontos a haladás, hogy egyről a kettőre jusson, és abból sem csinálsz titkot, hogy szeretsz másokkal versengeni. Viszont akkor is jól elvagy, ha minden nyugis körülötted, nem generálod feleslegesen a balhét, csak hogy ne unatkozz.

Profimedia – Red Dot

Még több

Te Te Te