2020.12.16.@ 13.12

Hiányzik az utazás? Tudjuk, mivel helyettesítheted!

Idén az év nagy részében csak az Instán járhattad be a nagyvilágot – „hála” a vírusnak. Most azonban néhány – a barátaidnak vagy saját magadnak szánt – ajándékkal idézheted fel a kedvenc városaid hangulatát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hiányzik az utazás? Tudjuk, mivel helyettesítheted!

Karácsonyi puding Londonból

Angliában a klasszikus karácsonyi vacsin a pulyka után pudingot esznek a hagyománytisztelő britek. Természetesen Agatha Christie, a krimiírás koronázatlan királynője is így szokott ünnepelni, nem véletlenül adott Karácsonyi puding című történetében főszerepet a legendás brit fogásnak.

Profimedia – Red Dot

Koktélok Havannából

Egy fincsi koktél biztosan segít abban, hogy képzeletben a szürke, hideg télből a forró nyárba utazhass – legalább gondolatban. Sokféle kubai koktélt ismer a gasztronómia, mindegyikük alapja a fantasztikus ízű fehér rum. A Daiquirit tört jéggel tálalják, a Mojitóba mentalevél kerül, a Cuba Libre vagy Cubata pedig kóla és rum keveréke. A rum amúgy a nádcukorgyártásakor fennmaradt melaszból erjesztett és lepárolt égetett szesz, tölgyfa hordóban érlelik, és gyakran karamellel színezik.

Profimedia – Red Dot

Sajtok Párizsból 

Hogy lehet kormányozni egy országot, ahol csak sajtokból 246 különböző fajta létezik? A klasszikus mondást De Gaulle elnöknek tulajdonítják, és tény, nehéz eldönteni, milyen sajtot válasszunk egy nagy franciás vacsi lezárásaként akár itthon is. A különlegességet Nagy Károlytól kezdve XIV. Lajosig minden uralkodó imádta, sőt a legendák szerint az 1815-ös bécsi kongresszuson nemcsak Európa sorsáról döntöttek a részt vevők, hanem a sajtok minőségéről is hosszú vitát folytatott az osztrák Metternich és a francia Talleyrand.

Profimedia – Red Dot

Magazinokkal a nagyvilágba  

Kedvet kaptál egy képzeletbeli utazáshoz? Segítünk! A csábító célpontokat ugyanis legkönnyebben magazinok segítségével választhatjuk ki, és a színes oldalak lehetnek felkészült idegenvezetőink. Hiszen szuper újságírók kalauzolnak bennük a világ számtalan országába, bemutatva a helyi szokásokat, köztük a gasztronómia megannyi csodáját. Tudósításokat olvashatunk nemcsak az ünnepekről, de a múlt és a mai, mindennapi élet megannyi titkáról: sikerekről és kudarcokról egyaránt. Egy több száz oldalas magazin különleges fotóival a világ legeldugottabb tájaira is elröpít; a helyiek szokásairól mesél, válogatott, extra receptekkel örvendezteti meg és szebbnél szebb terített asztalokhoz invitálja hűséges olvasóit. Vagyis egy jó magazin-előfizetéssel otthon lehetsz bárhol a nagyvilágban, és most, amikor – reméljük, csak időlegesen – bezárultak a határok, ennél tartalmasabb és hasznosabb ajándékot nehéz lenne találni a családodnak, a barátaidnak, vagy akár magadnak. Nézd meg karácsonyi magazin-előfizetési ajánlatunkat.

Címkék: centrál médiacsoport gasztronómia magazin magazin előfizetés olvasás tökéletes karácsonyi ajándék utazás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

3 csillagjegy, aki mindig győzelmet arat

3 csillagjegy, aki mindig győzelmet arat

Ha ez a horoszkópod, mindent megteszel a győzelemért - és sikerrel is jársz!

Ellopták Lili Reinhart személyazonosságát!

Több interjút is adtak a nevében.

Regé-Jean Page majdnem nem kapta meg a Bridgerton főszerepét

A rendező nem látta meg benne a szexszimbólumot...

Ezekért a filmekért éri meg ma este bekapcsolni a tévét

Még akkor is érdemes bekuckóznod a tévé elé, ha már kezded unni a kanapéd látványát a nagy karanténozásban!

10 jel, amiből biztosan kiderül, hogy rossz lesz egy film

A Redditezők elmesélték, miből tudják egyből, hogy nem érdemes mozijegyet venni.

Megtaláltuk a legszuperebb stresszűző módszert!

Hol máshol, ha nem a TikTokon?!

Sorra lépnek le Katalin és Vilmos alkalmazottai

Kezd szétesni a royal csapat Cambridge-éknél...

4 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Ezek a filmek a tökéletes lezárásai lesznek a nyugis szombatodnak.

Így háríts, ha megkérdezi valaki, miért nem követed már Instán

Mutatjuk a tökéletes lerázós válaszokat...!

Zseniális a TikTok legújabb kajatrükkje

Mostantól nem fogsz bajlódni a tortilla hajtogatásával!