A netezők szerint Jennifer Lopez botoxoltatott, így reagált az énekesnő

Nem hagyta szó nélkül, hogy már megint beleálltak!

A netezők szerint Jennifer Lopez botoxoltatott, így reagált az énekesnő

Jennifer Lopez idén nyáron már az 52. születésnapját fogja ünnepelni, de ránézésre simán letagadhatna akár 20 évet is. Persze ezt nem csupán a jó genetikának köszönheti, egész életében nagyon odafigyelt az egészséges táplálkozásra és a mozgásra, valamint a megfelelő bőrápolásra. Szóval ha ellesed a trükkjeit, a tested bizony meg fogja hálálni idősebb korodban!

Persze nem mindenki tudja magában tartani a J.Lo szuper külseje miatt érzett irigységét, a netezők sokszor betámadják, plasztikával és más beavatkozásokkal gyanúsítják. Most például egy troll azt írta legújabb sminkes videójáról, hogy egyértelmű: az énekesnő botoxoltatott!

„Csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy a szemöldököd és a homlokod meg sem mozdul, amikor próbálsz kifejezni valamit… Egyértelmű, hogy botoxoltattál. Ráadásul tonnányit. És nekem ez tök oké. Csak mondom!” – írta egy irigykedő hozzászóló.

De miután Jennifer nagyon büszke rá, hogy a kiegyensúlyozott életmódján kívül semmi mást nem használ önmaga fiatalítására, várható volt, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot, a válasza extra hamar meg is érkezett:

„HAHA, ez csak az arcom!!! Akkor az 500 milliomodik alkalommal… Soha nem botoxoltattam, nem volt semmi injekciózás vagy plasztika!! Szerezz be pár JLO BEAUTY terméket és érezd jól magad a bőrödben. Próbáld meg pozitívabb hozzáállással tölteni az idődet, legyél kedves, motiváló a másik felé, és ne azzal tölsd az időt, hogy másokat húzol le. Ez fog fiatalon és szépen tartani téged is!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

A troll azóta csendben van, bár az is lehet, hogy csak simán totál lesokkolódott, amiért Jennifer Lopez hozzászólt…

Még több

Te Te Te