2021.01.18.@ 13.01

8 dolog, amit tudnod kell 2021 új befutójáról, Claudia Jessie-ről!

Tedd fel a kezed, ha neked is Eloise volt a kedvenc Bridgerton-tesód!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 dolog, amit tudnod kell 2021 új befutójáról, Claudia Jessie-ről!

Természetesen tehetséges

Hiszed vagy sem, a második legidősebb Bridgerton-lányt alakító Claudia Jessie semmiféle színészi képesítést nem kapott az első szerepe előtt. Elsősorban azért, mert a családja sajnos nem engedhette meg magának. „A családom nagyon szegény volt. Anyukám házakat takarított, hogy talán néhány balettórára elmehessek. Apukám – amíg még részt vett az életünkben – nem hiszem, hogy dolgozott. Folyton a végrehajtókkal hadakoztunk”– mesélte a színésznő még 2018-ban a Belfast Telegraphnak.

Lelki béke

Kiskorában Claudia gyakran szenvedett súlyos pánikrohamoktól és szorongástól, mígnem idővel deperszonalizációs zavarral diagnosztizálták. Ez azt jelenti, hogy a beteg úgy érzi, mintha a saját életének kívülálló megfigyelője lenne. Hogy megbirkózzon ezekkel az érzésekkel, Claudia meditálni kezdett, mostanra pedig már ő, az édesanyja, a tesója, de még a pasija is a buddhizmus egy japán ágát, a nicsiren buddhizmust gyakorolják. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Birminghami bárka

Claudia Birminghamben született és nőtt fel, ahol egy bárkán laktak a családjával (Angliában gyakori, hogy az emberek lakóhajókon éljenek), amit a sztár annyira imádott, hogy magának is vett egyet. Ő és a barátja, Joseph renováltak egy lakóhajót, hogy fel-le utazhassanak Birmingham csatornarendszerén.

Eloise vs. Claudia

Bár a Bridgerton-családban Daphne a zongoramester, IRL Eloise megformálója is hihetetlenül tehetséges zenész. Az egész család meglehetősen muzikális, de Claudia a nagyapjától tanult zongorázni. „A nagypapám tanított meg játszani, és mikor meghalt, rám hagyta a zongoráját” – mondta. A tudását ugyan a Bridgertonban (még) nem tudta megvillantani, Claudia egy másik sorozatban, a Hiúság vásárában már megmutatta, milyen fantasztikusan játszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Változatos karrier

Hogy el tudja látni magát, Claudiának rengeteg különböző állása volt, mielőtt színésznőként befutott volna. Míg a nagynénje kanapéján aludt Londonban, dolgozott bárokban, volt kutyasétáltató, promózta a Capital FM rádiót, és marketing-kutató hívásokat is lebonyolított különféle samponmárkáknak. Ez nagyjából 5 évig tartott, és bármit bevállalt, amiből pénzt szerezhetett.

Social media: OFF

„Vannak dolgok, amik működnek egyeseknek, és vannak, amik nem. És számomra nem hiszem, hogy az abszolút, igazi boldogságot a közösségi média jelentené”magyarázta a színésznő, miért nem használ semmilyen social média platformot. „Úgy érzem, a Bridgerton az, amivel elérhetek az emberekhez. De a közösségi média nem nekem való, és már időtlen idők óta nem az. Már évek óta kiszálltam belőle, és nagyon jól tettem.”

Fotó: Profimedia – Red Dot

Anya és lánya

Miután a szülei már kisgyerekkorában elváltak, Claudiát elsősorban az édesanyja nevelte. És a nehéz anyagi körülményeik ellenére mindig arra biztatta a lányát, hogy kövesse az álmait. „Mindig azt mondta nekem, hogy nem akarja, hogy feladjak valamit, amit szeretek csinálni. Úgy gondolta, bármit elérhetek az életeben. Neki köszönhetően mentem előre”mesélt az anyukájáról, aki egyébként 14 éves kora óta otthon tanította Claudiát.

Szokatlan szokás

Bár rengeteg olyan sztár van, akik utálják visszanézni a saját magukat, Claudia nagyon nem tartozik közéjük! Ez még a Hiúság vására idején derült ki róla, akkor osztotta meg a Belfast Telegraph-fal, hogy igenis szereti megnézni a saját alakítását: „visszanézem magam minden vasárnap. Tudom, hogy általában nem ez a színészek reakciója, de én imádom, mert olyan büszke vagyok rá. Hihetetlenül izgatottá válok miatta!”

Címkék: a bridgerton család bridgerton claudia jessie eloise bridgerton érdekes infók hiúság vására netflix netflixes sorozatok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Te Te Te

Töltsd le a leginspirálóbb girl power háttérképeket!

Minden sikeres nő mögött még több sikeres nő áll

Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő, szól a jól ismert mondás. Azonban erről az erős női karakterről sokkal kevesebb említést teszünk általánosságban, annak ellenére, hogy a vezetői pozíciókat 42 százalékban1 hölgyek töltik be Magyarországon. Íme néhány kiemelkedő női vezető, akik a legnehezebb időkben is modern szemlélettel, fejlesztéssel és fáradhatatlanul haladnak előre.

Végre itt a trükk, ami azt ígéri, hogy nem sírsz többet hagymaszeletelés közben

TikTok-on terjed, aki próbálta már, állítja, ez tényleg működik!

A női erő nem hangerő! „Ombudswomannal” erősít az nlc

Március 5-től Juhász Borbála nőtörténész, genderszakértő segíti az nlc, az első számú magyar női online magazin munkáját. A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség tagja szakmai tapasztalatával egyfajta nőjogi lektorként, „ombudswoman”-ként fogja monitorozni a portálon megjelenő, érzékenyebb témájú cikkeket.

Ezt jelenti, ha álmodban megjött

Rengeteget elárulhat a jelenlegi élethelyzetedről.

Fejtsd meg te is ezt a trükkös képrejtvényt!

Aztán írd meg kommentben, hogy milyen gyorsan sikerült!

Megtaláltuk a legcsokisabb, mégis legegészségesebb desszertet

Ráadásul nevetségesen egyszerű elkészíteni!

Kiderült, milyen gyakran kell lecserélned a párnádat

Persze, hogy többször, mint hinnéd!

Ezek a legnépszerűbb márciusi babanevek

Neked melyik tetszik a legjobban?

Ezekkel a trükkökkel könnyedén irányíthatod az álmaidat

Mostantól te mondod meg, miről szeretnél álmodni!

Az 5 legjobb film ma este a tévében

Kuckózz be a tévé elé és lazíts egy szuper filmmel!

„A koronavírus alkoholistává tett”

Egy húszas éveiben járó lány szomorú története.