Itt a bizonyíték arra, hogy Armie Hammerrel komoly gondok vannak

Elég durva dolgokat követ az Instán…

Itt a bizonyíték arra, hogy Armie Hammerrel komoly gondok vannak

Armie Hammerről egyre ~érdekesebb~ dolgok derülnek ki. A múlt hét arról szólt, hogy sorra kerültek elő a színész állítólagos üzenetei, amikben nemi erőszak-, testcsonkítás-, és kannibalisztikus fantáziáit ecseteli, illetve az exe is felszólalt ellene. És annak ellenére, hogy Armie mindezt tagadta, mégis kiszállt a készülő, Jennifer Lopezzel közös filmjéből, a Shotgun Weddingből.

Ráadásul ezáltal a színész a korábbi nyilatkozatai is teljesen más megvilágításba kerültek, amik úgy tűnik, alátámasztják Armie durva szexuális fantáziát. És ha rámész a sztár Instagramjára, további bizonyítékokat is találsz. A sztár követett hashtagei között ugyanis a #shibari és #knifeskills szerepel.

Előbbi egyfajta japán kikötözős technika, és bár az utóbbi, késes hashtag elsősorban főzős videókhoz irányít, azért mégiscsak elég fura Hammer exe, Courtney Vucekovich állításainak tudatában: „azt mondta, hogy össze akarja törni, megsütni és megenni a bordáimat.”

Armie az orosz ruhamárkát, Dr. Harnesst is követi, ami egyrészt bőr fehérneműt, másrészt bondage-felszerelést árul: szájpeckeket, nyakörveket és bilincseket. De megtalálható még a követései között a szintén orosz fényképész,Viktor Alenchuk is, akinek Fetish Deluxe a felhasználóneve az Instán, és – nyilván kitaláltad már – BDSM által inspirált fotókat posztol.

És akkor erről a videóról, ahol „bemutatja a tudását” ne is beszéljünk…:

Még több

Te Te Te