Itt a meló, ahol csak pizzát kell enned és Netflixet nézned!

És ezért még egy rakás pénzt is fizetnek!

Itt a meló, ahol csak pizzát kell enned és Netflixet nézned!

Ne keress tovább, mi már megtaláltuk 2021 legmenőbb munkáját! Ha egyébként is imádod a pizzát, és még jobban odavagy a sorozatokért, akkor ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod! Egészen hihetetlen, de most tényleg kaphatsz egy rakás pénzt azért, ha hajlandó vagy Netflixen egy sorozat maratont tartani, és közben pizzát enni.

Az álomállást a BonusFinder nevű szerencsejátékokkal foglalkozó website hirdette meg, a meló pontos leírása pedig a következő: a szerencsés kiválasztottnak le kell darálnia egy Netflix-sorozatot, amit aztán bizonyos kritériumok alapján – a történetvezetés, a cselekmény, a főszereplők  stb. – értékelnie is kell. Mindeközben egy pizzát is el kell fogyasztania, és azt is pontoznia kell majd az íze és kinézete alapján.

A melóra 21 éves kor felett a BonusFinder weboldalán lehet jelentkezni február 12-éig. A munkaadók kreatív jelentkezőlapokra várnak, hogy miért épp az az illető lenne a tökéletes jelölt a munkára. Jó hír, hogy a cég egy amerikai és egy kanadai kiválasztott mellett a külföldi jelentkezőknek is ad egy esélyt – tehát simán bekerülhetsz akár te is a szerencsések közé!

És mivel itt és most tényleg egy munkáról van szó, a kiválasztottak természetesen fizetést is fognak kapni a sorozatnézésért. A cég biztosítani fogja a Netflix-fiókot, a pizzát és egyéb nasikat, a melóért pedig 500 dollárt, tehát majdnem 150 ezer forintot fog fizetni.

Még több

Te Te Te