5 divattrend, ami idén garantáltan elborítja az Instát

Készen állsz teljesen felújítani a ruhatáradat? A következő fashion-tippekkel garantáltan a te posztjaid lesznek a legdivatosabbak 2021-ben!

5 divattrend, ami idén garantáltan elborítja az Instát

Tollas őrület

Profimedia – Red Dot

Elsőre lehet, hogy extrémnek hangzik, de a toll az egyik legnagyobb durranása lesz 2021-nek. Ne ijedj meg, nem kell tetőtől talpig tollba burkolóznod, elég ha például csak a táskádon van egy kevés, de az is ultra trendi, ha a kabátodon ujja tollaskodik. A Fendi kifutóján már bizonyított a trend, szóval eljött a te időd!

Sporty felturbózva

A sportos elegáns kifejezés teljesen új értelmet nyert, mióta az időnk nagy részében melegítő cuccokban végezzük a melót home office-ban. Épp ezért, még soha nem volt olyan trendi a melegítő, mint 2021-ben, ha pedig utcai viseletként akarod hordani, akkor a szettet nyugodtan kombináld elegáns darabokkal, például egy szövetkabáttal vagy egy magassarkú cipővel! Ha a Chanel szerint ez menő, akkor az úgy is van!

Kötött minden mennyiségben

Profimedia – Red Dot

Abban egyetérthetünk, hogy a kötött cuccok mindig divatosak voltak és mindig azok is maradnak! A 2021-es trendek szerint viszont a dolog kap egy kis csavart, mostantól ugyanis már nem csak a pulcsid lehet pihe-puha kötött anyagból, hanem a nacid vagy a maxi szoknyád is! Ha egyszer kipróbáltad, már nem is akarsz másba bújni

Melltartó, kicsit másképp

Profimedia – Red Dot

A melltartóid mostantól topként is funkcionálhatnak, persze csak ha elég bevállalós vagy hozzá! Egy zakóval vagy egy dzsekivel feldobva, magasított derekú nacival vagy szoknyával kifejezetten elegáns hatása lesz az outfitednek, ehhez csak tökéletes meg kell választanod azt a melltartót, ami a leginkább hasonlít egy topra! Persze azért várd meg a tavaszt, amíg a szettet utcára is felveszed, mert egy csúnya megfázást semmiképp sem szeretnél, igaz?

Puffos ujj kimaxolva

Profimedia – Red Dot

A puffos ujjú cuccok már 2020-ban is menőnek számítottak, ez pedig ebben az évben sem fog változni! Ha extra nőiességet akarsz belecsempészni a gardróbodba, akkor mindenképp érdemes beszerezni több különböző puffos ujjú felsőt, például minimum egy inget és egy kötöt darabot is is! Arra viszont figyelj, hogy alulra ilyen esetben MINDIG szűk fazont válassz!

Még több

Te Te Te