Ben Affleck és Ana de Armas szakítottak, és nem is akárhogy

Pedig úgy tűnt, örökre egymásra találtak.

Ben Affleck és Ana de Armas szakítottak, és nem is akárhogy

Ben Affleck és Ana de Armas nagyjából egy évvel ezelőtt találkozott egy filmforgatáson, ahol egymásba is szerettek. Bár a színész nem jelentette be hivatalosan, hogy együtt vannak, sorra jelentek meg róluk a félreérthetetlen fotók a neten. Tavaly augusztusban pedig össze is költöztek, ám úgy tűnik, mégsem működött köztük a dolog.

Ana nemrég egy YouTube-videóban tűnt fel, teljesen új külsővel. A színésznő rövid bob frizurát és frufrut vágatott magának, ami azonnal beindította a találgatásokat, hogy ez vajon mit jelenthet. Twitteren többen megjegyezték, hogy ez egyértelműen a szakítás és újrakezdés jele: „Meg vagyok róla győződve, hogy Ben Affleck és Ana de Armas szakítottak, mert a lány Kubában vagy és levágatta a haját” – írta egy rajongója.

1:23-nál tűnik fel a színésznő

Nem kellett sokat várni, hogy a külföldi lapok is nyomozásba kezdjenek. A People infói szerint tényleg véget ért a sztárpár kapcsolata, és nem is akárhogy! A magazin szerint telefonon keresztül mondtak búcsút egymásnak, ugyanis Ana pár hete Kubában tartózkodik: „Rengeteget beszélgettek a jövőjükről, és közösen döntöttek a szakítás mellett… Így is bonyolult volt a kapcsolatuk. Ana nem akart Los Angelesben maradni, Ben viszont itt nőtt fel, itt érzi jól magát – mondta a lapnak egy forrás.

Máshol tartanak jelenleg az életben, szeretik egymást és tisztelik. Ben továbbra is magán szeretne dolgozni. Már három munkája is van, és apaként is helyt kell állnia” – állította egy másik bennfentes.

Még több

Te Te Te