Ez a jelenet okozta a legtöbb nehézséget a Bridgerton forgatásán

Regé-Jean Page-nek kifejezetten komoly kihívást jelentett, a sorozatot ledarálva viszont észre sem vettük, hogy valójában mekkora belső küzdelmet okozott.

Ez a jelenet okozta a legtöbb nehézséget a Bridgerton forgatásán

A Netflix sikersorozata, a Bridgerton 3 hete landolt a Netflixen, azóta megkerülhetetlen fogalommá vált, az eddig kevésbé ismert színészeket pedig egy életre feltette Hollywood térképére. Mivel a mindössze 8 rész ellenére egy gigantikus produkcióról beszélünk (ne hidd, hogy az első évadban kimerült a sztori, hiszen a sorozat alapjául szolgáló könyv is egy egész sorozatból áll), amire a legjobb példa talán a 7500 darabos szuper-gardrób, nem volt kifejezetten könnyű menet a forgatás. Voltak terek például, ahol villámgyorsan kellett forgatniuk, az ominózus szexjeleneteket pedig már a színészek első napján fel kellett venniük. #respect

Mégsem ezek voltak a legneccesebb részek a színészek számára, legalábbis Regé-Jean Page szerint nem. A színész ugyanis elárulta a Netflix Queue nevű oldalnak, hogy a Bridgerton családnál töltött első vacsijelenete volt a legnehezebb.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nem kell visszapörgetned a fejedben, sem a Netflixeden, Regé-Jean ugyanis tökéletesen jól kifejti, miért volt olyan komplikált számára ez a rész. Szerinte sokszor az apró finomságok jelentik a legnagyobb kihívás: például egy mondat, ami miatt robbanhat fel, nem sírhat, pedig minden oka meglenne rá a karakterének, és ezt a fájdalmat vagy nemtetszést egyetlen felhúzott szemöldökkel kell megjelenítenie. Az ominózus vacsorajelenet pedig pont ilyen: a Bridgerton család minden tagját szereti és elfogadja, a gyerekek felhőtlenül boldogok, repkednek a poénok, tehát Regé-Jean karakterét, Simont olyan környezet veszi körül, amiben gyerekként sosem lehetett része (az anyukája belehalt a szülésbe, apja számára pedig nem volt elég értékes a később dadogó kisfiú).

A forgatókönyv egyébként nem jelezte külön, hogy ez a rész ennyire megterhelő lenne érzelmileg Simon számára, de ha belegondolsz, teljesen logikus a karakter szempontjából, és csak azt bizonyítja, hogy Regé-Jean mennyire zseniális színész.

Még több

Te Te Te