Tudtad, hogy a Jóbarátok egyik sztárjának az apukája is szerepelt a sorozatban?

Hogy lehet, hogy erről ilyen sokáig nem tudtunk?

Tudtad, hogy a Jóbarátok egyik sztárjának az apukája is szerepelt a sorozatban?

Azzal nem újdonság, hogy a Jóbarátokban folyamatosan feltűntek Hollywood legnagyobb szupersztárjai. Hiszen ki ne emlékezne Reese Whiterspoonra, Julia Robertsre, Bruce Willisre vagy éppen Brad Pittre (akinek a karaktere szívből gyűlölte Rachelt, vagyis Jen Anistont)?

Az viszont úgy tűnik, hogy mindenkinek elkerülte a figyelmét (konkrétan ÉVTIZEDEKIG), hogy a sorozatban egy cameóra beugrott Matthew Perry apukája, John Bennett Perry, erről pedig valahogy senki nem beszélt az elmúlt…20 évben!

Ugye megvan az a rész, amikor a 4. évadban (18. epizód) Rachel egy ultra romantikus randit tervez a kiszemeltjével, Joshuával, de mivel a pasi rettenetesen fél a baromfi állatoktól (ó, igen, itt még Chandlernek és Joey-nak volt egy csirkéje és egy kacsája), úgy döntenek, hogy inkább a srácnál folytatják a romantikázást. Amíg Joshua kimegy a szobából, Rachel gyorsan átvesz egy szexi fehérneműt, hogy puccba vágva várja a kanapén a pasit. Csakhogy közben megérkeznek Joshua szülei, akik egy szál fehérneműben találják szexizés közben Rachelt (kííínos).

A fanok pedig nemrég észrevették, hogy a férfi, aki Joshua apukáját játsza, a való életben bizony Matthew Perry édesapja, aki egyébként szintén színész, és nem mellesleg nagyon szép karriert futott be fiatalabb korában a sorozatok világában.

Ezek után kíváncsiak vagyunk, hogy milyen titkos családi szálak vannak még elrejtve a Jóbarátok 10 évadában!

Még több

Te Te Te