A Harry Potter sztárja elárulta: fájdalmas visszanézni magát a filmekben

Eddig nem tudtuk, hogy mi játszódott le a színészben a forgatásokon.

A Harry Potter sztárja elárulta: fájdalmas visszanézni magát a filmekben

A Harry Potter-filmeket szó szerint az egész világ imádja, így nem csoda, hogy még sok évvel a bemutatásuk után is mindenre kíváncsiak vagyunk, aminek köze van a Roxforthoz vagy a varázsvilághoz.

Arról már nem is beszélve, hogy mind tudni akarjuk, hogy mi lett az egykori szereplőkkel, hogyan alakult az életük, de még azt is, hogy milyen zoknit vettek fel reggel.

A napokban viszont Matthew Lewis (ő játszotta Neville Longbottomot) nem a legpozitívabb értelemben beszélt a forgatásokról a New York Timesnak, ami miatt még ennyi év után is nehéz visszanézni magát a Harry Potter-mozikban:

„Elég nehéz, ha egy karakterben meglátom magamat. Sokkal könnyebb, ha olyan szerepet játszom, amihez semmi kapcsolódásom sincs. Azóta is fájdalmas visszanéznem a filmeket, mert azonnal belém hasít, hogy mennyire ott vagyok Neville-ben. Azt is mondhatnám, hogy nem Neville-t látjátok, hanem engem! Túl sok a hasonlóság köztünk!”

Profimedia – Red Dot

A színész persze azt is elmondta, hogy mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívében J. K. Rowling varázsvilága, amiknek ráadásul nagyon sokat köszönhet:

„Annyi ajtót kinyitottak nekem a Harry Potter-filmek, amiken valószínűleg soha, de tényleg SOHA nem mehettem volna be. Ezért örökre hálás leszek!”

Mi pedig örökre imádni fogjuk a Harry Potterben játszott karakteredet, és persze téged is, Matthew!

Még több

Te Te Te