Hivatalos: jön a Bridgerton 2. évada!

Oké, ez nem nagy meglepetés, de mégiscsak jó hallani a hivatalos megerősítést!

Hivatalos: jön a Bridgerton 2. évada!

Végre hivatalosan is bejelentette a Netflix, amit már eddig is tudtunk: érkezik a Bridgerton második évada!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A hír több szempontból sem akkora meglepetés, hiszen egyrészt elképesztően sikeres sorozatról van szó – több, mint 63 millió háztartásban darálták le csak az első pár napban –, másrészt több forrásból is már régóta egyértelművé váltak a Netflix tervei. Az IMDb szerint pédlául konkrétan már jóval az első szezon december 25-ei premierje előtt rendelték be a folytatást!

A bejelentés pedig most azt is megerősítette, hogy a sori valóban a könyvek szerint fog haladni, azaz a második évadban már Anthony szerelmi élete kerül a fókuszba. Merthogy ha képben vagy a regényekkel, akkor tudod, hogy a következő kötet A vikomt, aki engem szeretett lesz, amiben Daphne bátyja keres magának feleséget. Úgyhogy a sorozat készítői most nagyban castingolják a folytatás új karaktereit is.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az is kiderült, hogy a Daphnet alakító Phoebe Dynevor félelmei szerencsére alaptalanok voltak, mikor azt nyilatkozta, hogy számára elképzelhetetlen a jelenlegi helyzetben a forgatás. „Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy nézne ki a forgatás a jelenlegi helyzetben. A produkcióban rengetegen dolgoznak egyszerre, ráadásul a show nagyon intim”mondta a Deadline-nak. De a munkát hamarabb elkezdik, mint hinnéd: egészen pontosan idén márciusban!

Persze kérdés, hogy most, hogy a sorozat főszereplőjévé Anthony, azaz Jonathan Bailey lép elő, visszatér-e az első évadban kedvenceiddé vált páros, Daphne és Simon. „Nagyon remélem. Persze ők most már Hastings hercege és hercegnője, de az én szememben mindig Bridgertonok maradnak és örökre a sorozat részei lesznek”nyilatkozta a kreátor a filmes újságnak.

Még több

Te Te Te