6 szuper karakter, akit a sorozat végére sikerült teljesen elrontani

Ezeket a karaktergyilkosságokat egy rajongó sem tudja megbocsátani…

Joey Tribbiani – Jóbarátok

„A kis naivitása kifejezetten szórakoztatóvá és cukivá tette Joey-t, de ahogy a sorozat haladt előre, úgy vált egyre ostobábbá. A végére az egyetlen jellemzője butasága volt, egyszerűen te érezted magad kínosan az egész viselkedése miatt. És mi a legrosszabb az egészben? Voltak pillanatok , amikor Joey megmutatta, hogy tök értelmes ember, így még értelmetlenebb volt a Jóbarátok írói részéről, hogy ilyen irányba vitték a karaktert.”

via GIPHY

Maggie Pierce – Grace klinika

„Érdekes személyiségként indult, de az idő előrehaladtával egyre inkább csak az érdekelte, hogy legyen egy pasija, de mikor összejött eggyel, azonnal eltaszította. Maggie és Jackson kapcsolata kifejezetten kínos volt és rossz volt nézni.”

via GIPHY

Rory Gilmore – Szívek szállodája

Rory egy okos, felelősségteljes kislányként kezdete a sorozatot, csakhogy a végére egy értelmetlenül lázadó egyetemista legyen, aki otthagyja a Yale-t (?!?!), ellopjon egy hajót és olyan kapcsolatokba keveredjen, amiben jelentős szerepet játszik a hűtlenség. És akkor a netflixes folytatásról még nem is beszéltünk.”

via GIPHY

Chandler Bing – Jóbarátok

„Egészen addig, hogy ő és Monica összejöttek, Chandler tökéletesítette a szarkazmusát és fantasztikus humora volt. De amint egy párt alkotott Monicával, ez elveszett. Az összes poénja onnantól fogva kiszámítható és béna volt.”

via GIPHY

Olivia Pope – Botrány

„A legrosszabb karakterfejlődés valaha. Végignéztem az egész sorozatot, mert hűséges és kitartó típus vagyok, de az a nő, akit az elején megszerettem a határozottsága és kemény fellépése miatt eltűnt, és egy utálatos, törtető, hataloméhes karakter lett belőle. Ha csak Oliviát vesszük, a sorozat a végére nézhetetlen volt.”

via GIPHY

Alison DiLaurentis – Pretty Little Liars

„Elképesztően izgalmas karakternek ígérkezett, de miután visszahozták a halálból, a készítők úgy gondolták, hogy Alisonnak kell lennie az ötödik hazudozónak. Emiatt viszont már nem lehettek olyan tulajdonságai, amik korábban olyan érdekessé tették őt, így egy egyszerű, sőt unalmas jó kislányt csináltak belőle, aki folyton az áldozatot játszotta. Sokkal jobb karakter volt halottként. ”

via GIPHY

Még több

Te Te Te