Ezt jelenti, ha álmodban megjött

Rengeteget elárulhat a jelenlegi élethelyzetedről.

Ezt jelenti, ha álmodban megjött

Volt már olyan, hogy álmodban furán vagy feszülten érezted magad, majd rájöttél, hogy azért, mert megjött? Vagy arra a szörnyű felfedezésre kellett jutnod, hogy foltos lett a kedvenc nacid? Ha álmodban menstruálsz, annak is megvannak a jelentései, amikkel a tudatalattid üzenetet küld. 

Hogy pontosan tudd megfejteni az álmod, érdemes elemezni az érzéseidet, illetve azt is, hogy az álomban megjelent emberek, tárgyak, körülmények mit  jelentenek számodra a valóságban. Ebben a konkrét esetben olyan kérdéseket tegyél fel magadnak, mint hogy: fájt, amikor megjött? Tapasztaltál PMS-re utaló hangulatingadozásokat? A menstruációt általában a termékenységgel, sőt, a szexszel azonosítod? 

Dr. LeslieBeth Wish, pszichoterapeuta az Elite Dailynek elmondta, hogy ezek az álmok mindenki számára tökéletesen egyediek, így simán jelenthetnek akár pozitív, akár negatív dolgokat is.

A váratlanul megjött menszesz például szimbolizálhat stresszt vagy aggodalmat, esetleg feszültséget. „A menstruációról álmodni lehet egy rejtett üzenete az agyadnak, amivel szól, hogy aggódsz vagy szorongsz valami miatt az életedben. Mert hát bármennyire is örülünk, ha megjön, sok nőnek kellemetlen, sőt fájdalmas élményt hoznak a piros betűs napok”– magyarázta a doktornő a magazinnak az álom negatív oldalát.

Viszont létezik egy ezzel teljesen ellentétes értelmezés is. „Rengeteg kliensem ezt az esetet a nőiességük, felnőttségük jeleként értelmezték, illetve a randipartnerük iránti pozitív érzésekként. Mintha azt jelezte volna ezzel az elméjük: »érett vagy, felnőtt és készen állsz szerelembe esni ezzel a pasival«.

Az álombeli menstruáció egyik legkézenfekvőbb értelmezése pedig a gyerekvállalással függ össze: így ad zöld utat a tested, hogy minden készen áll a babaprojekthez.

Még több

Te Te Te