Senki nem tudja eldönteni, ki az anya, és ki a lánya ezen a képen

Meg fogsz lepődni, ha megtudod, mi az anyuka fiatalságának a titka. Ahogy azon is, melyikük egyáltalán az anya, és ki a saját gyereke…

Senki nem tudja eldönteni, ki az anya, és ki a lánya ezen a képen

Az egyikük 52 éves, a másikuk 30, de első ránézésre valószínűleg te is azt mondanád, hogy egy fiatal testvérpárt látsz a képen. És nyugi, ezzel nem is vagy egyedül. A Nevadában élő 30 éves Arianna Chamberlaint és 52 éves édesanyját állandóan nővéreknek nézik!

Ariana (ő a szőke lány a képen) a Daily Mailnek adott interjújában mesélte el a furcsa sztorijukat. Mint mondta, 15 éves volt, az anyja pedig 36, amikor egy nyaralás alkalmával először hitték őket testvérpárnak.

„Senki sem hitte el, hogy anya és lánya vagyunk. De ez később sem változott, ahogy idősödtünk. Még most is mindig mindenki nővéreknek gondol bennünket.”

A dögös anya-lány duóra ráadásul sokszor fel is figyelnek az emberek. Ariana azt mondja, többször megesett már például, hogy egy közös vacsorájuk közben csak azért csatlakoztak hozzájuk idegen pasik, mert szexi nővéreknek hitték őket. Még azt is felajánlották nekik, hogy kifizetik a számlájukat, csak utána menjenek el velük bulizni.

Az anyuka, az 52 éves JoLee Barnes nagyon is élvezi ezt a kicsit bizarr helyzetet, érthető módon örül neki, ha ennyivel fiatalabbnak nézik a koránál.

„Az emberek mindig azt mondják, hogy biztos különleges génjeim vannak, vagy arról kérdezgetnek, hogy mi titkom. Én erre elmondom nekik, hogy soha nem csináltattam még semmit az arcommal és hogy a sok boldogság és a békesség tart fiatalon. De van még egy csodaszerem, a csipkebogyó olaj, amit minden este felkenek az arcomra.”

Szóval boldogság, béke és csipkebogyóolaj. Elképzelni sem tudjuk, hogy pontosan mi lehet abban a bizonyos olajban csipkebogyó néven, de mi is szeretnénk rendelni belőle pár üveggel!

Még több

Te Te Te