Betörtek Johnny Depphez

Johnny Depp hollywoodi otthonában nem egy szokványos betörés történt – nagyon bizarr az eset minden részlete.

Betörtek Johnny Depphez

Ki kellett mennie a rendőrségnek Johnny Depp hollywoodi otthonához, miután a színész biztonsági szolgálatát értesítették, hogy valaki betört a házba.

Johnny valószínűleg épp nem tartózkodott a villában, mert szerencsére egyáltalán nem lett semmi baja, sőt a betörő egyáltalán nem jelentett veszélyt a színészre. Ráadásul egyáltalán nem egy szokványos betörésről van szó: a férfi nem lopott el semmit, csak néhány totál hétköznapi tevékenység miatt surrant be a színész otthonába.

A rendőrök egészen konkrétan zuhanyzás közben kapták el, de miután nem volt hajlandó ajtót nyitni a hatóságoknak, be kellett rúgniuk az ajtót. Így tehát vandalizmussal is, és nem csak a behatolás bűntettével  vádolták meg a férfit, aki amúgy a TMZ szerint Johnny alkoholkészletét megdézsmálva készített magának egy laza italt zuhanyzás előtt.

Valószínűleg az elkövető egyébként egy hajléktalan lehetett. A riasztás előtt ugyanis Johnny egy szomszédja is felhívta a rendőrséget, miszerint a férfi a hátsó kertben lévő medencéje mellett mászkált.

Johnny Depp-pel történnek bizarr dolgok, összegyűjtöttük ezeket:

Még több

Te Te Te