6 részlet a hálószobádban, ami sokat elárul rólad

Nem is gondolnád, hogy a hálószobád berendezése mennyi minden el tud árulni a személyiségedről!

6 részlet a hálószobádban, ami sokat elárul rólad

Hogyan rendezed el a párnákat az ágyadon?

Egymásra halmozva: ha a párnáidat mindig szépen, jól megkomponáltan egymásra pakolod, az azt jelenti, hogy az életben is valószínűleg jól szervezett vagy és a praktikusságra törekedsz. Nem szereted a rendetlenséget, a modern stílus viszont nagyon közel áll hozzád. Valószínűleg van egy erős intellektuális vagy művészi oldalad is.

Szimmetrikusan: ha mindig arra törekedsz, hogy az összes párnád tökéletesen egy vonalban álljon, neki döntve az ágytámlának, akkor valószínűleg jó szemed van a részletekre. De nagyon megbízható is vagy, az ismerőseid adnak a véleményedre, és bátran fordulnak hozzád a bajban is.

Minimalista vagy rendetlen?

Minimalista: az introvertált emberek nem szeretik a káoszt, mindig az egyszerűségre törekednek, ami azt jelenti, hogy a hálószobájukban is csak a valóban szükséges dolgok kapnak helyet.

Rendetlen: ha nem zavar, hogy naponta rendet kell raknod a káoszban, akkor az arra is utalhat, hogy nem vagy túlságosan megbízható. Nehezedre esik időben odaérni a találkákra, és hajlamos vagy félbehagyni a projektjeidet is.

Milyen színűek a falak?

Rózsaszín vagy lila: nagyon romantikus és érzékeny lelkű vagy, mindig megpróbálsz kedves és gyengéd lenni a környezeteddel – főleg a partnereddel.

Világoskék és sötétkék: a kék sötét árnyalatai azt jelentik, hogy a békének és a nyugalomnak fontos szerepe van az életedben. A világoskék pedig arra utal, hogy olyan nyitott és tiszta vagy, mint maga az ég.

Bézs: bár egyesek unalmasnak találhatják, de te azért döntöttél mellette, mert meleg tónusokkal tölti meg a szobádat. Ez a visszafogott szín stabilitást sugároz magából, amit te nagyon nagyra értékelsz az életben.

Ágy a hálószoba közepénFotó: Profimedia – Red Dot

Mit tartasz az éjjeli szekrényeden?

Könyvek: azt akarod, hogy bárki, aki belép a szobádba rögtön belelásson kicsit a személyiségedbe. Az, hogy milyen könyveket szeretsz, sokat elárul rólad, ezt te magad is tudod, ezért bátran használod ezt a jelzést a hálószobádban is.

Gyertyák: számodra nagyon fontosak az érzések, és nagyon tudatos is vagy. Nem hanyagolod el a mentális egészségedet, a gyertyák pedig sokat segíthetnek abban, hogy jól tudj magadhoz kapcsolódni.

Mivel dekorálod a hálószobádat?

Emlékek, személyes tárgyak: ha sok személyes tárgy, például fényképek vesznek körbe, az azt jelenti, hogy nagyon tisztában vagy a valódi önmagaddal. Büszke vagy az életedre, és arra amit elértél, ezt pedig nem félsz megmutatni másoknak sem.

Művészeti alkotások: ha drága festményekkel, vagy egyéb alkotásokkal van tele a szobád, az azt jelenti, hogy erős az üzleti vénád. Bátran vásárolsz újabb és újabb darabokat, és nem félsz túladni sem azokon az alkotásokon, amiket már meguntál. Szeretsz kockáztatni és nem félsz a kudarctól sem.

Milyen szobanövényed van?

Orchidea: remek hallgató vagy, és valószínűleg van egy olyan szűk baráti köröd, akikben mindennél jobban megbízol. Néha titokzatosnak tűnsz, és kicsit hangulatember is vagy – de mellette nagyon őszinte is,  amit a barátaid sokra értékelnek. Attól sem riadsz vissza, hogy mások előtt bármikor kimond a véleményedet.

Pozsgások: kicsit extravagáns vagy, de véletlenül sem rossz értelemben. Szabad szellemű vagy, és nincs szükséged mások engedélyére ahhoz, hogy azt csináld, amire igazán vágysz.

Bírod a személyiségteszteket? Töltsd ki a Cosmo kvízeit!

Még több

Te Te Te