Itt a bizonyíték, hogy Meghan Markle-nek és Harry hercegnek nem volt titkos esküvője

Mindenkit megdöbbentett Meghan Markle és Harry herceg, amikor Oprah műsorában bevallották, hogy már rég házasok voltak, mire nyilvánosan oltár elé álltak. De vajon tényleg ez történt?

Itt a bizonyíték, hogy Meghan Markle-nek és Harry hercegnek nem volt titkos esküvője

Meghan Markle és Harry herceg abban a bizonyos Oprah-interjúban azt állította, hogy valójában már a nagy, nyilvános esküvőjük előtt egybekeltek. Azt mondták, minderre akkori otthonuk hátsó kertjében, a Nottingham Cottage-ben került sor, ahol csak ők ketten és Justin Welby, canterbury-i érsek voltak jelen. „Tudod, három nappal az esküvőnk előtt már megházasodtunk. Senki sem tud róla” – mesélték Oprahnak.

Bár már akkor is felmerült a gyanú, hogy mégis hogy házasodhat össze két ember tanúk jelenléte nélkül, nem sokkal később a Newcastle plébánosa, Mark Edwards is tagadta, hogy igaz lenne a hír. A férfi elmondta, hogy Justin nem adta össze a párt, csupán megbeszélést tartottak.

A The Sun forrása most állítja, hogy a házassági anyakönyvi kivonaton a május 19-e szerepel, a helyszín pedig a Windsor kastély. A lapnak Stephen Borton hivatalnoktól sikerült megszerezni a hivatalos papírt, aki el is mondta, hogy valószínűleg félreértésről lehet szó: „Egyáltalán nincs szó arról, hogy három nappal korábban már összeadta volna őket a canterbury-i érsek… Gyanítom, hogy egyszerűen csak elmondták a fogadalmaikat egymásnak, amiket ők írtak, mert ez nagyon divatos mostanában, és mindezt az érsek előtt tették. Talán csak főpróbát tartottak” – magyarázta Stephen.

Emlékszel még a pár esküvőjére? Ideje feleleveníteni a legérdekesebb infókat ezzel kapcsolatban:

Még több

Te Te Te