Mila Kunis felismerhetetlen legújabb filmjében

Kijött az előzetese Mila Kunis új filmjének, a Four Good Daysnek, a színésznőre pedig rá sem lehet ismerni.

Mila Kunis felismerhetetlen legújabb filmjében

Mila Kunis a következő filmjében egy tőle eddig merőben szokatlan szerepben villantja meg a tehetségét. A Four Good Days egy opiát függő fiatal nőről szól, Mollyról aki az elidegenedett anyjától kér segítséget abban, hogy végre kijózanodjon.

Őt alakítja Mila, míg az édesanyját nem kisebb sztár, mint az idén újabb Oscar-jelölést begyűjtő Glenn Close fogja megformálni. Rajtuk kívül szerepet kapott még a Gengszterkorzóból ismert Stephen Root, a Crazy Ex-Girlfriend pszichológusa, Michael Hyatt és az Éles tárgyak színésznője, Violet Brinson is.

A sztori szerint a kezelés hatékonysága érdekében Molly egy hétig nem nyúlhat semmilyen kábítószerhez, a film pedig ezt a néhány napot követi végig, mialatt a két nő nemcsak Molly függőségével, de a kettejük közti kapcsolat megmentésével is küzdenek.

Four Good Days amúgy egy Washington Postban megjelent cikken alapszik. A How’s Amanda? A Story of Truth, Lies and an American Addiction című írás konkrétan olyan nagy hatású volt, hogy Pulitzer-díjat hozott az szerzőjének, Eli Saslow-nak. Az előzetes alapján pedig maga a film is lesz ennyire jó – Mila Kunison legalábbis biztosan nem fog múlni a produkció sikere. A gyönyörű színésznő totálisan átalakult, szinte eggyé vált a szereppel olyannyira, hogy konkrétan fel sem lehet ismerni. Az átváltozását pedig neked is látnod kell:

Ha imádod Milát, ezek a cikkek neked szólnak:

Még több

Te Te Te